tisdag 11 september 2012

Måndag = Mysdag! ♥

Andra måndagen i september. Dricker kaffe, mumsar skivspill med fingrarna och lyssnar på Satyricon. Planerar dagen. Gymmet eller naturpromenad? Skiner solen? Ja! Ja men då så! Naturpromenad! Går in i badrummet och återkommer renrakad. I nyllet alltså. Inleder v. 37 som en skägglös dundergud. Nu: promenad på Näsby fält. Sen arombastu & bad på Tivolibadet. Vad det blir för gott att äta ikväll får priserna avgöra. Röda lappar i brist på röda fanor.
Lunkar omkring i sakta mak bland björnbär, vildhallon, kossor, ekorrar, småfåglar, kaniner och söta joggande tjejer. Skogen svalkar mot sommarsolen som steker härligt på fältet. Livet är gött och det skulle vara vansinne att stänga in sig på gymmet idag. ♥ Jag är törstig och blir sugen på en smoothie. Och gör en smoothie på blandade bär när jag kommer hem. Den enda anledningen till att jag köpte min rejäla glas-mixer. Läskande och rejäla vitaminkickar.
Tre arombastu på raken. Den sista riktigt skållhet i skinnet. Härligt att svalka sig i bassängen efteråt. Och spana in bikini-mammor i bubbelpoolen. Ikväll blir det örtmarinerad kyckling och broccoli. Och nåt kul på DVD. Monty Pythons Flying Circus är en befrielse i en mesig tid där man inte vågar skämta om något. Undrar om man kan ugnsbaka broccoli? Annars gör jag det ändå! Dokumentärkrock på SVT: Kvinnors sexlust på tvåan och Terrorismens historia på Kunskapskanalen... valet faller på det sistnämnda. Första delen i en ytterst intressant fransk serie. Som får igång mina egna tankar och känslor: var går gränsen mellan terrorism och rättfärdigt motstånd och befrielsekamp? Maten är dock till belåtenhet. Och smoothien svalkar gott efteråt. Måndag = Mysdag! ♥

Inga kommentarer: