fredag 1 november 2013

Ide ingen idé

Så är det då november. Den gråaste, dystraste och jobbigaste månaden på året. (Skulle vara i konkurrens med februari då.) Räcker att man tittar ut genom fönstret och ser den trista himlen och de kala trädkronorna så vill man inte ens klä på sig... Jag förstår att Mumintrollen går i ide i november... Om en månad är det annorlunda. Då är det december. Iskallt och beckmörkt dygnet runt. Men då kurar man inne i värmen och myser till det med tända ljus, godsaker och varma drycker. Man söker sig till varandra på ett annat sätt. Med vetskapen om att det snart vänder... Har man jobb eller skola är det som mest stressigt just nu. Jag förstår att de som har råd far på utlandssemester i november... 30 dagar har november. Men känns som 3 månader. Jag förstår att tunga hårdrockband döper sig till November... Årstiderna påverkar sinnet. Om solen gått i ide får väl jag leva på energin jag laddat under våren, sommaren och den härliga sensommaren som kallades höst. Jag har skaffat en god vana att promenera och träna. Jag har fler böcker och tidningar än jag hinner läsa. Jag har fler filmer och dokumentärer än jag hinner titta på. Jag har mer musik än jag hinner lyssna på. Och sist men inte minst har jag fler vänner, nära och kära än jag hinner hälsa på. Så hur skulle jag ha tid till att gå i ide? Hur skulle jag ha lust till att gå i ide? Och batterierna har mycket kvar. Gott om krafter. Att fightas med överheten. Att krama och pussa de jag tycker om. Att leva. Att utföra vårt viktigaste uppdrag: att finnas. Så upp med hakan Marti... November menar jag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Min korta vittnesbörd kan vara till stor hjälp för dig eller en granne. Ta dig tid och läsa ....
   

       Jag har aldrig trott på internet spell hjul eller spiritist tills jag träffade Dr Solo Wise. Faktum är att jag kommer att fortsätta att ge mitt tack och dela mitt vittnesbörd till hela världen. Min Name är Adina Gilbert, ska du inte döma mig men jag är bara försöker dela det goda arbete Dr Solo Wise har gjort för mig. Jag uppskattar verkligen honom eftersom jag var nästan bli galen när min man lämnade mig och barnen utan anledning. Vi använder för att leva lyckligt tills hans inställning till oss börjar förändras. Jag bad honom att berätta vad som hänt och anledningen till hans plötsliga förändring, men han håller säger ingenting och han berätta alltid att allt var bra. Men denna inställning min man fortsatte och det var ont mina barn och jag. Jag var så förvirrad och jag visste aldrig vad man ska göra. En dag lämnade han huset och kom aldrig tillbaka. Ohh det var värre och jag nästan blev galen. Jag fick många spell hjul från internet, men allt de kunde göra var att ta mina pengar utan resultat. Jag blev trött och kändes som att döda mig själv men jag var tvungen att hålla sig vid liv för saken av våra kid.
        En helg som jag går igenom internet jag såg olika vittnesmål om hur en viss man hjälpte olika människor. Jag var rädd för att ge honom en rättegång på grund av min tidigare erfarenhet av dessa så kallade spell hjul. Men denna sista gången jag beslutat att ge den här mannen en rättegång på hans e-post: drsolowisetemple@gmail.com Ohhh och det tog bara 72 timmar, 3 dagar för denna stora man Dr Solo Wise att få min make tillbaka. Han berättade för mig att min man var under inflytande av en annan kvinna, men han kunde hjälpa mig att bryta förtrollningen och tog min make tillbaka till huset. Ohh ni kan föreställa glädjen och lyckan i mig, det är därför jag kommer att fortsätta att tala om de goda gärningar i denna stora man. Och detta tog aldrig några pengar från mig emot lite pengar för vissa poster som han insisterade jag måste vara den att ge pengar för det, så att hans offer skulle kunna fungera för mig. Nu min man älskar mig mer än någonsin tidigare och jag fick främjas i min arbetsplats. Allt är bara att gå bra och perfekt för min familj.
      Jag kommer aldrig sluta sprida detta goda nyheter eftersom det kan också vara användbart för dig eller en person nära dig. Dr Solo Wise är Gud sände. Han berättade att han kan lösa alla typer av problem, bland annat:

(1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
(2) Om du alltid har mardrömmar.
(3) Du vill främjas på ditt kontor.
(4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill hålla din make / maka att vara
yours forever.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Herbal vård
(10) Om du inte kan tillfredsställa din fru
kön önskan beroende
till låg erektion.
(11) om din menstruation vägrar att komma
ut den dag den
antar eller över flöden.
(12) om du vägrade att betala, människor på grund dig ?.
(13) lösa ett markfrågan och få det tillbaka.
(14) Har din familj Denny dig av dina
rätt?
(15) vill att folk ska lyda dina ord och göra mitt
önskar.
(16) Har du ett lågt spermie?
(17) dåliga lucks
 (18) HIV-CURE
             Ge denna stora man en rättegång i dag och du kommer att vara glad att du gjorde. drsolowisetemple@gmail.com