lördag 14 juni 2008

Jag hatar Folkpartiet

Ville bara säga detta. De saboterar medvetet allt jag tror på och brinner för. Driver samhället 200 år tillbaka i tiden. Liberalismen är en rätt schysst ideologi. Men har inget med Folkpartiet att göra. Dra åt helvete.

Sossarna är ett borgarparti och Vänsterpartiet ett knähundparti. Leninisterna hör hemma i Knutby. Känner mig så jävla vilsen politiskt. Blir jag apatisk vinner fienden. Hjälp mig!!!!

6 kommentarer:

The Vince!!!! sa...

Ta det lugnt Jediriddarna vinner alltid till sist över ondskan!!!!!

Caligula sa...

Skönt att veta att Imperiet kan besegras! =)

Caligula sa...

May the force be with us!

The Vince!!!! sa...

"The shroud of the dark side has fallen. Begun, this Clone War has!"

The Vince!!!! sa...

"Your father's lightsaber. This is the weapon of a Jedi Knight. Not as clumsy or as random as a blaster. An elegant weapon for a more civilized age..."

Caligula sa...

Ett väldigt starkt klargörande:

Detta var mest en pik åt Folkpartiet att de inte har ett dugg med sin påstådda ideologi att göra. Det var lite kuk i liberalerna på 1800-talet, även om de bara företrädde borgar- och medelklassen. Dagens liberalism är ynklig och äcklig och förutsätter ett bestående klassamhälle. Gränsen till nyliberalismen är minst sagt vag. Kan det tolkas som att jag håller liberalismen före en urballad arbetarrörelse ska jag kasta in en snabb brasklapp! Tack som fan, Lolla! =)

Ingen risk att jag girar åt höger! Då kan man gott hamna i diket! ;-)