torsdag 22 maj 2008

Min sista tvåsiffriga blogg...

... nästa blir det hundrade! Det ska jag fira med att skriva ytterligare en meningslös blogg som förändrar världen! Som jag sagt: för att förändra världen måste man först förändra sig själv, och eftersom sånt här bloggande är bra terapi hjälper det till att förändra en själv och därmed världen. Så snart jävlar är den caligulanska revolutionen i hamn! BÄVA!!! HAHAHAHAHA!!!!!

Förr i tiden skrev man ju brev för att de skulle bli högt upplästa för hela familjen eller sällskapet. Sånt man slog ihjäl kvällarna med innan det fanns TV och video och sånt. Sen dog brevskrivandet nästan helt ut. Och kom tillbaka med e-posten och chattandet. Tycker jag är ett stort steg framåt. Och bloggandet har återupprättat dagbokskrivandet, dessutom gjort det öppet för vilka skumma skabbiga typer som helst att snuskläsa. Lövely!

Idag har jag diskuterat betyg på eleverna med henne jag vikarierar för, fikat ute med ett par underbara tjejer från lärarutbildningen (den ena jobbar jag dessutom med nu), tvättat fyra fullproppade maskiner med tvätt, löst korsord i solen på balkongen, käkat lasagne jag gjorde igår, gjort smoothie (äpplen, apelsin, hallon, yoghurt... dock utan morot denna gången som jag hade igår) och lyssnat på Håkan Arlebrandts hyperintressanta bok om ockultism. Nu är det kaffe innan jag tar en kvällspromenad med en polare. Känns som en trevlig vardag ändå.

2 kommentarer:

dyermaker sa...

Låter som en helt ljuvlig vardag, cal!

Caligula sa...

Lät din torsdag oxå som när jag läste din blogg sen, Dyer! =)