måndag 15 december 2008

Korrekt betygsättning - Sweden Rocks message board

Just nu är det extremt stressigt på jobbet med slutbetygen som ska sättas. Det är känsligt och omöjligt att vara helt rättvis. Just nu tar jag en kik i SRF:s message board där olika "boardare" betygsätts på en skala 1-10. Röstningstrådarna om mig och webmaster Johannes försvann på ett "mystiskt" vis. Självfallet var det webbis själv som plockade bort trådarna. Men gav ånyo den bannade ärkeskurken Caligula skulden: "Det är väl så att den gode Caligula varit inne med något av sina 89 nick och skrivit och sen blivit bortplockad. Då försvinner trådarna. Så lägg skulden där den hör hemma!"

Jaja, nu måste jag erkänna att jag är inte är helt befriad från narcissism och räknade ut det hela. När tråden försvann var mina poäng som följer: 1, 6, 9, 10, 10, 2, 1, 3, 2, 1, 2, 5, 9, 9, 7, 4, 4, 6, 9, 8, 5, 1, 10, 8, 6, 2, 7, 4, 7, 7, 4, 9, 7, 4, 5, 7, 6, 5, 8. Detta ger ett medel på 5,6.

Ett gott skratt fick jag av tråden "Sarah liknar Sarah": "Satt och kollade på tv-serien Chuck. Och rollfiguren `Sarah´ är väldigt lik boardaren Puma Body." HAHAHA! Det som gjort att jag är livstidsbannad från "boarden" är att just mr. Webmaster "fy på sej"-raggade på nämnda Puma Body (Sarah) med dubbelnicket ChucK! När han märkte att jag genomskådat hans genomskinliga nick fick JAG skulden. Men det bjuder jag på! Skrattar bäst som skrattar sist! Och ett gott skratt förlänger kuken! ;-D

5 kommentarer:

Caligula sa...

Det är dessutom inte sant att alla trådarna jag skrev i försvann. Duktigt pinsam undanflykt.... *fniss*

The Vince!!!! sa...

Jehovas vittnen borde naturligtvis rekrytera Johannes Lindström som medlemvärvare, med tanke på vad han har åstadkommit på SRF-boarden och med dess medlemmar så har Jehovas och andra sekter mycket att lära.

Caligula sa...

Hur då? Att man måste fråga sekten om råd och lov innan man gör något i vardagen? ;-)

Caligula sa...

Var självklaret fler boardare som ChucK raggade på och jag fick skulden för. Skulle vara intressant att veta alla. Inte för att jag tror att jag missat nån dejt, men man är ju nyfiken...

Tigra sa...

Så Joppe terroriserar fortfarande boarden!? Att han orkar!

Kul att se att du ahr en blogg :)

Kram