tisdag 25 september 2012

En riktig soppa (och mys-bank)

Spaghetti & köttfärssås funkar fint halv sju på morgonen! En stor kaffe på tåget, Therion i lurarna, Flamman och Dagens ETC att läsa! Man är redo! En ny arbetsvecka att vänta! Befriande oplanerad och förhoppningsvis med nya spännande ansikten! Go, tisdag, go! Perstorp awaits! (Bilden nedan är dock en feeling från Hässleholm!)
Så har man jobbat en vecka på folkhögskolan! Har än så länge inte hunnit med att ha tråkigt...! Solig (!) lunchpromenad i Perstorp city! Botaniserar chilisås i en asiatisk butik! Alltid lika spännande! "Perfekt för vitlök fanatiker som tycker om den måttliga värmen i rätter". 21% av såväl chili som vitlök låter måttligt varmt! Ska nog bli (tjing) tjong i maten! Stefan Löfven har presenterat sin "Affärsplan för Sverige"! Nu ska jag presentera min Affärsplan för Tisdagen: Jag ska gå till Netto och handla grejer till en riktigt rykande het höstsoppa! Ska man snörvla ska man göra det rejält! Några klickar av min nya chilisås bland cayenne och färsk vitlök gör susen i näsgången! Vitlöksbaguette till detta! This food kills förkylningsbacill! Soppa utan grädde är som kärlek utan kyssar! ♥ Avmyses till Guillous nya Dandy som talbok och fantastiska Gudrun Schyman (en enorm förlust för Vänsterpartiet) i Min sanning!
Hur *host* rustar man sig för höstrusk? Råkalla regniga höstdagar som dessa har man bara två val: mysa eller dö! Hjälp till att bygga en barrikad av tips på hur man gör hösten så mysig den bara kan bli! En mys-bank med gratis lån och insättningar! ♥

Inga kommentarer: