lördag 22 november 2008

DROPPAREDAN!!!

Så var det äntligen årets stora dag! Julafton och Hannukah kan slänga sig i väggen: Sweden Rocks kick off kicks ass! Man önskar att det kunde vara som på julafton ändå: en morgonjulklapp i strumpan! Ett band som kunde släppas klockan 8 på morgonen som en aptitretare! Jag ska tömma en kanna kaffe nu, sen ska jag promenixa in till stan och köpa en kasse starköl! Det blir till att sitta hemma med en kompis i soffan och lyssna på webradion från sändningarna! Bjuda på lite räkor! Och ringa min datorlösa kompis Andreas efter varje bandsläpp!

Andreas och jag lär definitivt ut på böjan den blå igen nu när även Opeth är klara för Close-Up-kryssningen i februari! Kapa ankartrossen, förbenade landkrabbor!

Jag ska skriva ihop en lista med 20 gissningsband inför kvällen! Som traditionen bjuder! Några lyckas man ju alltid ana sig till! Tänk om det blir något alldeles fantastiskt? Som att både Motörhead och Saxon kommer samma år, fniss? Lyssnar på de sistnämndas kommande platta just nu, "Into the Labyrinth". I inledande "Batallions of steel" har de pompa och körer så det låter lika Nightwish-mässigt som Sabatons "The art of war". Ligger i tiden antar jag. Annars låter det väldigt mycket ... Saxon! Återvinning av egna låtar, men förhoppningsvis växer den för varje lyssning. Jag begär knappast att de ska spöa sin förra kanonplatta "The Inner Scrotum".... f-låt, "The Inner Sanctum"!

I veckan har det på många sätt känts som att jag är vilse i en mörk labyrint som jag vill ut ur. Drömmer om en Ariadne som kunde rädda mig ut. Väl ute behöver hon inte ha en tråd på kroppen, höhö! Men nu ska jag bara tänka positiva tankar och bli rejält laddad inför kick offen och bandsläppen! Hail metal hail Satan! \m/

Inga kommentarer: