fredag 7 november 2008

Vaterland, Vaterland

Kan man annat än att sträcka på kroppen och högerarmen när man ser denna videon och hör denna låten? "Jaaa!" tänker flera automatiskt. De politiskt korrekta. Exakt samma människor som skulle vara nazister på 1930-talet. Jag lovar. De mest föraktligaste människor jag kan tänka mig. De som känner av vinden och anpassar sig efter den. Vår tid är turbulent och man kan tycka att den går för snabbt. Och alla invandrare kommer på en gång.

Invandrarna ligger inte bakom arbetslösheten. Det gör Staten och Kapitalet som "rationaliserar". Då är rasismen bra som en politisk yttring för att bevara det bestående. Invandrarna ligger inte bakom att våra traditioner urholkas. Det gör marknaden och de progressiva krafterna.

Vi kommer aldrig någonsin att vara "rasrena" mer. Och tur är det. Samhällsproblem ligger inte i hår- och ögonfärg. Men det är lätt att tänka så. Att det var bättre förr när vi var "våra egna". Rasism och nazism är lätt att ta till sig. Särskilt när det riktar sig till blonda personer som en själv samt natur och musik man älskar. Man ska bli bedömd efter hur man är som människa. Annars handlar det bara om otrygghet och projektion.

http://www.youtube.com/watch?v=EdM8PDu6VMg&feature=related

Inga kommentarer: