tisdag 18 november 2008

Till Kristdemokraterna (må Fan ta er!)

Kristdemokraterna förfasar sig över att de nu ligger på exakt samma procentsats som Sverigedemokraterna i opinionsundersökningarna. De erkänner t.o.m. att SD bryter mog Tio Guds Bud och "stjäl" deras egna värdekonservativa hjärtefrågor som Den Heliga Kärnfamiljen. Men självfallet måste de bli av med sin hiskeliga konkurrent som hotar dem att falla utanför 4-procentspärren (i vår proportionella svenska demokrati kan man få ministerposter med 4% av rösterna). Och det gör man naturligtvis genom att påvisa SD:s människofintliga syn på invandrare och flyktingar. KD tar t.o.m. de illegala, f-låt papperslösa, flyktingarna i kristligt försvar.

Ingen kan vara blind för att SD kör en gammal beprövad rutten taktik: genom att välja ut den svagaste gruppen i samhället, som står strax vid sidan av "majoritetssamhället", och ge dem skulden för alla samhällets problem kan man blunda för det andra. Sånt kallas för att "utse syndabockar". Så gjorde som alla blivit matade med Hitler med judarna. Så gör SD med invandrarna och flyktingarna. Heliga KD då? De gick till val i "kompisgänget" Alliansen med "arbetslinjen": genom att köpa de ännu icke varslade med "en tusenlapp i månaden" kunde de spela ut packet mot varandra. Arbetslösa, långtidssjuka, förtidspensionärer och andra tärande parasiter utsågs som syndabockar. Nu står de köpta själva där med varselbeskedet lagom till jul.

Kristdemokratiska Samhällspartiet: När Ni fick era ministertaburetter var jag själv en av de tärande, långtidsarbetslösa parasiterna. Jag gillar inte att bli anklagad för alla samhällets negativa sidor. Så må FAN TA ER, SKENHELIGA JÄVLAR!!!!!!!

If you are trying to interpret me
You're trying to put me down, you'll see
The dreams I have, you do not know
Don't make me the scapegoat on your insipid show
...Then I turn to you and say
"I worship Lucifer"

Friends turned out to be "Never been friends"
Liars don't listen, do not comprehend
Make up great stories, I'm the principal character
Hand in hand with "Evil" and "Sinister"
...Then I turn to you and laugh
"I worship Satan"

My dreams were not worth it, I was told
By the people who want me to release what I hold
For all of you I sing this song
If you don't understand, my laughs will last long
...And I shall turn to you and say
"I worship the Devil"

(Tiamat - Scapegoat)

Inga kommentarer: