tisdag 7 april 2009

Aaaaaaaaaustralia666!!!

Faaan! Deströyer666 är ju riktigt jävla sköna! Vackert manglande kvalitetssvartmetal från kängururnas land! Man ska nog inte underskatta the land downunder! Att höra detta efter att plågat öronen i flera minuter med Journey och Foreigner, som bokstavligen gjorde mig illamående, så får man höra nåt som kan bli en riktig överraskningskonsert på SRF!

http://www.youtube.com/watch?v=Ax7cdHiZ010&feature=related

6 kommentarer:

Kerring sa...

Kärring jesus, Du är en Kärring!

Kerring sa...

är du satanist jesus? Kärring....

Caligula sa...

Satanist? Nää, sånt är för småflickor! Här snackar vi råmangel och Crocodile Dundee!Antar att "kärring" är nåt positivt med ditt nick? Typ en som inte skriver ut sitt riktiga namn? ;-)

Kerring sa...

Va inte spydig Martin, This is your Uncle Speaking och jag vet vad du gjorde förra Fredagen. Vad är det för fel på dig martin? att klä ut sig till kvinna när du är av manligt kön? , det är vad jag har hört och att du vill operera in en Pick, Martin du är en K.Ä.R.R.I.N.G.

Kerring sa...

Ska vi ta en fika någon dag? Jag ser att vi har samma intressen samma kön samma musik stil, Martin vi är identiskta Kerring Hjärta Martin = sant:).

Caligula sa...

Fika med sin onkel, låter som en schysst släktträff! Nice att andra har koll på vad man gör på fredagarna, har man sällan kväll...annars är det bara att läsa denna min dagboksblogg! ;-9

P(M)S! Varför operera in en pick när man redan är av manligt kön? DS!