tisdag 7 april 2009

Hipp hurra!

En halv miljon arbetslösa förutspår Af inför nästa år. Nästan en fördubbling jämfört med idag. Hipp hurra! Wanja Lundy-Westin vägrar avgå och Moderaterna har 35% av väljarstödet. Hipp hurra!
Sverigedemokraterna sitter i TV:s "Debatt" och gråter om hur kränkta de blivit efter att radions "Kaliber" utsatt dem för traumor. Svenska journalister menar att de måste infiltrera för att bevisa att SD har en hemlig främlingsfientlig agenda. En självklarhet som bara renodlade helidioter är blinda för. Hipp hurra!

Jaja, man får försöka njuta av våren. I lördags satt man och blev solbränd i bar överkropp och avklippta jeans, nu är det lite kyligare. Dock skönt promenadväder, tog en runda idag på fyra och en halv timme med en kompis. En tallrik björnbär i mjölk till kvällskaffet var verkligen inte fel. Påsklov och inget jobb, men det får man leva med. Lite skönt med sovmorgnar ändå, särskilt när man inte vaknar av en efterlängtad sol.

Idag släpptes sista banden till Sweden Rock. Inga jättehöjdare, men Rage och Deathstars funkar nog att kolla på. Fourever och Witchcraft vet jag gör det. Nu hoppas jag att spelschemat kommer upp i veckan så jag kan se eventuella krockar och verkligen planera festivalen. Hipp hurra!

Inga kommentarer: