torsdag 10 oktober 2013

Hårdrockig höstglädje

Efter sex timmar trevlig mässa på Höstglöden i Perstorp i lördags var det skönt att hoppa av redan i Hässleholm och hälsa på Linn. Och efter en vecka med gym och hälsosam mat fem dagar på raken var det inte helt fel att slå sig ner i soffan med en smaskig pizza och öl. Diverse hårdrockiga DVD:er åkte på och efter ett tag var även Rickard spontant på plats. Det blev en hel del hårdrock, öl och vin. Därför var det också skönt att följa med Linn på en liten skogspromenad utanför Hässleholmsgården dagen efter. Solen sken på en blå himmel och den göingska blandskogen var förtrollande. När vi kom tillbaka hade Linns dotter Jessica maten klar. Barn är uppenbarligen en väldigt trevlig uppfinning. Natur & kultur, mat & öl, musik & härliga vänner - kan man önska mer en helg i oktober? Vi hade ju till och med tur med vädret!

2 kommentarer:

Henke sa...

Såg ditt blogginlägg om Abel & Kaninerna, bor granne till sångarens farsa, och fattar väldigt mycket av innehållet i "Zigenarblod" då det i det stora hela handlar om hur folk i Reftele bemötte och vars fördomar de hade :p

Caligula sa...

Hej Henke! Tack för din kommentar! :-D

Älskar Abel & Kaninerna! Lyssnade på "Zigenarblod" på repeat när jag hörde om registreringen av romer här nere i Skåne! Måste vara skitintressant att känna till bakgrunden till texten! Respekt! :-)