lördag 26 januari 2013

Episk fredag ♥

Fredag förmiddag! Solen skiner! Underbart! Om man skulle sätta sig och ta en kall öl på balkongen? Nä, det får bli kaffe inomhus! Till tonerna av Cult of Luna! Fy fan vilket bra bredband jag plötsligt har! Dessutom har jag tvättid nu...! Sååå ja! Tvättat och varit duktig! Bloggat som en dåre! Fredag och lön! Gott humör! Nu ska jag in till stan och unna mig en kinabuffe! Sen ska jag se om vi har nån skivaffär kvar i stan och om de har några snygga LP-skivor!
Mat är konst! Och all konst är erotisk konst!
Kompakt Disk i Kristianstad - en äkta skivaffär! Vinyl och sann hängiven inriktning på äkta metal och rock! Helst pressad! ♥ Vilken känsla att köpa Accepts senaste på vinyl! Har jag inte gjort på 30 år! \m/ Partaj i Kristianstad - en äkta presentaffär! Älskar white trash-kitch! Riktigt kinky butik i övrigt...! Fixar present till min härliga vän Marie! Men innan dess har jag gett hennes bror och min fantastiska vän Steve en present! I form av hans progressiva älsklingsplatta! ♥
Snö, kyla och fullmåne! Så jävla METAL! \m/ Avslutar med en rolig kväll hos min kära syster Sara och min ömma moder Lena samt diverse vilda men snart trötta syskonbarn! Många roliga barndomsminnen ventileras! Glad att ha vuxit upp med er och fortfarande ha er som familj! Samma gäller självfallet resten av syskonskaran! ♥ er!

Inga kommentarer: