lördag 5 juli 2008

Jag hatar Folkpartiet II!

Är man liten får man storhetsvansinne. På mitt pass står det att jag är 170 c.m. ö.h. Exakt lika lång som en viss vicekorpral från Österrrike med en liten ful mustasch och snedlugg. Men säkert längre än Alexander den Store (!) eller Napoleon Bonaparte. Eller Adolphe Thiers, vars grav man ännu spottar på i Paris och klottrar "Vive le Commune!" Samma är det med vårt tynande svenska "liberala" parti.

De höll på att hamna utanför riksdagen p.g.a. att de gjort datorintrång och spionerat på valmotståndarna så att vetarna på TV sa att Watergate var obetydligt gentemot detta. Leijonborg kallsvettades som en hund, med nosen påkommen där den absolut inte hörde hemma. Folkpartitoppen offrade vissa i ungdomsförbundets och partiets topp, för att av partitaktiska skäl låta andra kriminella gå fria och hjälpa fram till ministertamburetterna. Ynkligt, osolidariskt, oetiskt och så föraktligt man bara kan tänka sig.

Men de fick sina tamburetter trots allt, genom att lipa och säga att sossarna "utnyttjade" deras demokratihotande kriminalitet för att vinna valet. Och dessa utnyttjar de. De vrider skolan och klassamhället tillbaka till läroverkets glada dagar. De segregerar klasser och kommuner. De spär på en "vi och dem"-motsättning mellan "etniska svenskar" och "invandrare". Detta kommer att leda till ett lågintensivt inbördeskrig i förorterna (har varnat för detta innan). De hetsar för att få in Sverige i amerikanska krigsprojekt. Detta kommer förr eller senare att leda till terrorattacker i Sverige med enbart civila offer.

De indoktrinerar historieundervisningen i skolorna och berövar lärarna deras vetenskapliga objektivitet och elevernas förmåga till kritiskt tänkande och rättighet till demokratiskt ställningstagande. De vill avlyssna allt Du säger eller skriver via FRA-lagen (som t.o.m. Bush och alla västländer tycker är för extrem). De vill att lärare ska anmäla muslimungar som ett säkerhetshot.

Sverigedemokraterna är marginella i Sverige. Och skulle de hamna i riksdagen skulle de bli helt bojkottade över blockgränserna. I EU däremot är extremhögern en väldigt stark påtryckningsgrupp, och de samarbetar sinsemellan över nationsgränserna. Alessandra Mussolini säger att hon är "stolt över att vara fascist" och vill kasta ut alla invandrare från nationen och Unionen.

Summa seminarium: Det lilla extrema Folkpartiet vill driva Sverige tillbaka i tiden till ett klassamhälle som tangerar det indiska kastsamhället eller vårt gamla ståndssamhälle. De kommer att leda till inbördeskrig i Sverige, att Sverige utsätts för terrorattacker och kanske t.o.m. i ett eller flera reguljära krig med andra länder. De kommer att skapa ett övervakningssamhälle och registrera Dina innersta tankar och hemligheter. De kommer att blossa på rasismen i Sverige, samtidigt som klasshatet kommer tillbaka. Taktiken att spela ut grupper mot varandra använde redan romarna: "divida et impera"/ "söndra och härska". Det är det enda sättet som småskitar med kissa i byxan-komplex kan hävda sig. Det var så Hitler vann massorna. Och jag överdriver inte.

Är Du en vän av demokrati, det öppna samhället, antirasism, jämlikhet och fred så ta avstånd från den lilla extrema sekten som försöker bedåra "dumma bönder" genom att kalla sig Folkpartiet (minns: "ein Volk, ein Reich, ein Führer") Liberalerna (samtidigt som de motarbetar allt vad liberalismen och friheten en gång stod för).

Jag vill inte förbjuda dem. Som Voltaire sa: "Jag hatar era åsikter, men är beredd att gå i döden för er rätt att försvara dem". (M.a.o. är jag mycket mer liberal än dem.) Men vill Ni säga till era barn och barnbarn som nationella insatsstyrkan bryter sig in hos och skickar till tortyr, koncentrationsläger (läs: Guantanamo, so far) och kanske döden: "Jag visste men vågade inte..."????!!!