tisdag 22 juli 2008

Uncle Ted wants YOU dead!

Ted Nugent, en av rockvärldens absoluta fjantar, förnekar sig aldrig. Visst försvarar man freedom of speech genom att vifta med ett automatgevär på scenen och vilja använda det på Obama och Hillary. Liberalerna är ju den inhemska fienden. Hans skjutglada, kvinnoförnedrande och rasistiska uttalanden är otaliga som sandkornen i Iraks sönderbombade öken. De ligger på en nivå som inte ens Nationaldemokraterna här hemma skulle våga slänga sig med offentligt. Men Uncle Ted får alltid uttala sig i Fox och andra högermedia over there. Och det är klart, man kan väl inte överleva på en hit från 70-talet om man inte vill bli fattig och tvingas käka upp sina kära husdjur (som "djurrättsaktivisten" Nugent tycker att fattiga ska göra istället för att "leva på honom"). Sanningen är lika gammal som välkänd: han är dubbelmoralisten nr 1. Han pippar och utnyttjar med glädje minderåriga, men vill se pedofiler döda. Han geggade ner sig i sin egen urin och avföring för att slippa Vietnam-tjänstgöring, men hatar hippies och pacifister och vill "Nagasaki" (verb) länderna USA invaderar och skulle själv "dödat allt" om han var i Nam. Han predikar sexualmoral men är mer än gärna otrogen. Hans uttalanden talar för sig själv (skickar några länkar).

Lyckligtvis är han inte lika megastor här i Gamla världen som over there. I Finland fick han nyligen ställa in sin spelning för att biljetterna inte blev sålda. Som en polare sa innan idag: han ses väl som för fjollig för att jaga björn i Tusen sjöars land. Och det säger man inget om om så skulle vara.

Fast det är ju klart. Jag är väl enbart "politiskt korrekt" (Nationalsocialistisk Fronts älsklingsuttryck)...

http://www.liveleak.com/view?i=757_1187963465&p=1

http://www.michiganliberal.com/showDiary.do?diaryId=6159

http://www.activemusician.com/Ted-Nugent-Biography--t8i2885

http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/2007/08/24/ted-nugent-threatens-to-kill-barack-obama-and-hillary-clinton-during-vicious-onstage-rant/

http://www.youtube.com/watch?v=u33kbOjt7ZY

FREEDOM!!!!!!

1 kommentar:

Caligula sa...

Minderåriga som sagt...

http://ronmwangaguhunga.blogspot.com/2004/03/courtneys-underage-ted-nugent-sex.html

Det ska tilläggas att jag inte tar upp Ted Nugent som musiker här. Jag måste erkänna att hans spelning senast han var på SRF var riktigt medryckande. Trots diverse korkade uttalanden.