tisdag 27 mars 2012

Mmm... ♥ (Mys med Martina ♥ ) - Eldig grillfest















I helgen brakade det till Svedala igen! Direkt från jobbet såklart! Helgen innan gav mersmak...! ;-)

Grillen var på när alla grabbarna kom samtidigt (till festen)! Sol, öl och mygg gav riktig sommarkänsla till tonerna av Mikael Wiehe! Jag hade slängt med fläskkotletter som fick trängas med rosékyckling och korv! Komplett kostcirkel till potatisgratäng med härligt tjock ostsås, sallad med fetaost och tzatziki! Och baconlindade bananer såklart! Då Arvid var borta slapp vi Sean den förste Banan! Åtminstone denna kväll... (dessvärre slängde en besökande granne på Lasse Stefanz mitt i natten...)!

Vad är det man säger? När det inte finns fler tallrikar att slicka får man fortsätta med kocken? Och Martina är Mästerkocken! Lika konstnärlig i köket som på de dukar hon målar på! En liten försenad födelsedagspresent fick hon av de andra pojkarna i ett stort paket! Av mig har hon ännu inte fått något.... men det kommer! Det kommer! Hoppas att mina små besök är lite present i väntan! Vinet jag tog med gick åt snabbt! Men det räckte för att få en lila rödvinstunga...!

Självfallet stannade jag hela helgen! Mumsade tacos och engelsk konfekt! Kollade Ice Age 3 och Lilla Kycklingen med Arvid! Och hade myspys med värdinnan! Känns konstigt att inte komma och grilla helgen som kommer! Men jag kommer tillbaka! Jag lovar! Jag kommer, jag kommer! ;-)

Inga kommentarer: