måndag 23 juli 2012

Hasslöfestivalen (en blogg i Österled)

Hann precis sova ut efter Helsingborgs gudomliga konserter innan det bar iväg österut till nya. För första gången gjorde jag Hasslöfestivalen. Och sämre sällskap än sköna och snygga Marren och sköne och snygge Steve kan man helt klart ha. Att vi fick träffa på och sova över i husvagnen hos Zerny var verkligen inget minus!
Caj Karlsson på hemmaplan var häftigt. Detta var första gången jag såg honom med ett elektriskt band och det gav verkligen mycket mer känsla. Grymt bra. Men Cookies N Beans var såklart häftigast. Tre förtrollande brudar med helt olika röster och personligheter ger världens bästa country-pop. Mikael Wiehe hade vi ju sett igår, men överraskade ändå med en låt (som tyvärr ersatte den atombombstunga versionen av Dylans skitförbannade Ni som tjänar på krig [Masters of war] som gårdagen gav oss strutspäls)!
Vad gjorde det att det småregnade lite? Vi hade ju humöret, varandra, musiken och öltältet (fast det blev mer cider än öl). Vi fick vårt lystmäte med Caj, Cookies och Wiehe. Sen begav vi oss till husvagnen. Och DÅ började det regna riktigt tungt (sorry Loreen). Det var minst sagt skönt att klä av sig så gott som naken i husvagnsvärmen....!
Dagen efter var vi ganska osövda och dästa. Men vi lyckades bli fotade med min gamle partikamrat och Hasslös STORE son - Fabian Månsson! Tack alla vänner för en skitkul festival!

Inga kommentarer: