fredag 20 juli 2012

Konversation om homosexualitet I

Jag ska inte försöka dölja att jag är avundsjuk på de homosexuella. De lever verkligen la dolce vita. De är inte kriminaliserade längre. Inte ens sjukförklarade. De får inte ens diskrimineras på arbetsmarknaden längre. Och det lär till och med finnas kristna som säger att de inte kommer att brinna i helvetet.... (men fan vet). Om jag vore homosexuell skulle jag hångla upp alla mina skitsnygga väninnor som fnissande tänkt att "han är ju ändå sån". Jag skulle låta hotta brudar försöka "omvända mig" medelst diverse sexuella behandlingsmetoder...! Men nu är man en 40-årig tråk-straight och får varken jobb eller brudar. Sitter bara och hinkar rödtjut och lyssnar på Mick Jagger (som hävdar att han inte tänder på "manlig rumpa" och aldrig pökat runt med David Bowie....)
När jag inventerade Bonniers Konversationslexikon (de där som brukar skriva sköna saker om negrer och tattare och så) igår kunde jag inte motstå frestelsen att slå upp orden homosexualitet och onani. Det är alltid kul med mentalitets- och idéhistoria. Om homosexualitet stod följande A.D. 1947: H[omosexualitet] beror vanl. på en biologisk felutveckling och ger sig oftast till känna i pubertetsåren. Psykiska särdrag kunna dessförinnan framträda i form av flickaktighet och förkärlek för flicklekar hos pojkar och tvärtom hos flickor. H. växlar i styrka hos olika individer. Homosexuella vänner med svag drift leva ut denna i svärmiska vänskapsförhållanden utan kroppslig intimitet.
Vill ni inte bli misstänkta som bögar eller flator så var för Guds skull riktigt intima med era vänner av samma kön på offentliga platser. Och alla jävla naturvidriga feminister som kräfva genuspedagogik redan på dagis: om pojkar leka med dockor och flickor med brandbilar skola släktet snart dö ut. Onani var dock OK redan 1947. Helt naturligt. Det hade funnits "medicinska" fördomar men de hörde till en svunnen tid. Riktigt skönt att veta. Även om det kanske säger mest om författarna till Bonniers Konversationslexikon? Men som sagt: vore jag gay så kan ni ge er fan på att jag skulle leka med dockor (icke uppblåsbara som hos de "manliga" homofoberna)!!!!

Inga kommentarer: