fredag 27 juli 2012

På öppet vatten (Hey Sailorman - please take my hand!!!)

Jag och min bloodbrother in arms Andreas gör som mina trogna följare (om jag nu har nåra såna, haha) inte bara festivaler tillsammans! Varje år blir det en eller två hårdrock-kryssningar med en gemensam bröllopssvit (!)! (Jaja, jag SKA snart blogga om senaste Sweden Rock-kryssningen!) Varje gång vi stiger ombord på terminalen i Värtahamnen har vi samma existensiella ångest: vi VILL åka en kryssning till! Sätter oss på terminalens golv och tittar på alla som går på landgången - fan om vi inte skulle chansa på att bara åka en ordinär tripp till och från fuckin' Åbo! Och äntligen sker det fantastiska - Sweden Rock-kryssningen kör en dubbel med utmärkta band såsom Satyricon, Morgana Lefay och Amorphis!
Men vänner! Det slutar inte här! TURBONEGRO och CANDLEMASS kommer till Close-Up-båten i november!!!!! Candlemass är ett av mina absoluta älsklingsband och jag har funderat över var jag kommer att se dem för sista gången innan de lägger ner (basisten Leif Edling och sångaren Mats Levén såg man ju på senaste kryssningen vilket var ren och rosa magi)! Nu kommer man att se dem på böljan den blå! Men det allra, allra största är ändock Oslo-punkarna! När jag och Andreas träffas har vi alltid Turbo-tema (och vi grämer oss över att vi missade detta okända band med störtlöjligt namn när vår tältgranne Timo Räisänen ville tvinga oss att se dem på Hultan på 90-talet)! Nu kommer vi att bli inofficiella Turbojugend by Sea!!!!
Älskade Andreas Lennartsson - Hey Sailorman please take my hand!!! Ingen tvekan om vilket tema vi kommer att ha när vi gör örlogsstaden Karlskrona på Andreas hemmamarker nästa helg! Hösten är definitivt räddad! Den gör vi på öppet internationellt minerat vatten!!!!

Inga kommentarer: