fredag 27 juli 2012

Cuba Cola (tomma tunnor skramlar mest)

Torsdag. En helt vanlig dag på jobbet. Men ändå inte. Det var infernaliskt varmt. Fast grejen är den att jag älskar infernalisk värme. Svetten rann bokstavligt talat ner för mitt anlete där jag sprang med gräsklipparen. Fick släcka törsten med en Cuba Cola (jodå, de finns än). Valde frivilligt att sitta och rensa röda vinbär på en skuggig plats resten av dan. Palla sitta inne när man slipper...!
Nåväl! Jag ville erbjuda min gode kamrat Steve en trevlig torsdagskväll innan sommaren och hans semester är över! Blev påmind om Helsingborgsfestivalen och kollade upp programmet! Ola Magnell! Ikväll! Där jag ju var för ett år sen och upplevde Magnellsk magi medans Steve inte kunde! Achtung! Achtung! Vi träffades vid centralen när jag kom fram! Äntligen en glass från Pressbyrån efter dessa heta sommardagar! Klart vi skulle till Helsingborg!!!
Snart var vi framme! Efter ett hastigt skrovmål på Max (jag är j-t trött på festivalkäk typ älgkebab) satt vi längst fram vid scenen för Visfestivalen! Det hela var så mysigt det bara kan bli en sommarkväll! Jenny Almsenius från Göteborg fick bägges hjärta att brista! Sköna egna visor och avslutande Evert Taube-mys! Men det var Ola vi var där för! Och Ola fick vi! Sentimentala och coola alster från flera decennier! Min personliga hjärtattack var när han körde Tumma tunnor skramlar mest...!!!
Som sanna stalkers fick vi självfallet autografer och kort med störtsköne, ödmjuke, lyriske, sentimentale och skitcoole Ola Magnell!!!!

Inga kommentarer: