onsdag 18 mars 2009

Ava Papa!

Heja Påven! Äntligen har Guds ställföreträdare på jorden kastat bort PK-oket och säger Katolska kyrkans uppriktiga mening om sexualmoral!

Först det baltiska jultalet där de homosexuella sodomiterna fick sina fiskar varma! Sen bannlysningen av fostermördarna som aborterade den våldtagna 9-åringens tvillingar i Brasilien! Nu sanningen om kådisarna: de förvärrar AIDS-problemet i Afrika eftersom de uppmuntrar till osedlig sex (d.v.s. som inte har barnalstring och uppoffring som syfte)!

Benedictus XVI är en superhjälte som bekämpar synden varhelst den dyker upp! För att vi inte alla ska gå under i synd och dekadens med följande dödsbringande sjukdomar! Ave Papa! Hädanefter ska jag bli hängiven papist! Får inte jag knulla ska fan inte andra få göra det heller!


Nu ska det bli intressant att se Barack Obamas Afrika-politik! Tidigare har USA:s kristliga regering haft som krav på bistånd att familjeplanering ska praktiseras och preventivmedel bannlysas! Visserligen har det lett till AIDS-katastrof i länder söder om Sahara som dittills klarat sig undan plågan, men de får ju för fan lära sig sedlighet och moral!

Inga kommentarer: