fredag 20 mars 2009

Grattis Pimme!

Idag är det en vecka sen "Kärlek är för dom" släpptes. Och jag blir mer och mer fäst vid den. Idag och ikväll har Thåström regerat mitt lyssnande. Närmare bestämt skivorna från detta milleniet: "Mannen som blev en gris" (med sina underbara old school-punklåtar som skulle kunna vara Ebba-låtar från 1980!), "Skebokvarnsvägen 209", Sällskapet och nya skivan då. Längtar mer och mer efter konserten nästa lördag!

Upptäckte av en ren händelse att han faktiskt fyller år idag! 52 bast! Kanske inte konstigt att gubben inte är lika xplosiv som vid tiden för "X-plodera mig 2000" och Peace, Love & Pitbulls första skivor. Men vad gör väl det?! Han är fortfarande Sveriges bäste låtskrivare! Om han fortfarande är Sveriges bäste scenartist återstår att se!


GRATTIS PIMME!!!!

3 kommentarer:

Miss M sa...

Thåström är utav tvekan en utav Sveriges bästa liveartister, ser så fram emot att se honom på lördag :)

Caligula sa...

Nice! Ses vi då! Kör ett Thåström-projekt ikväll: spela alla hans inspelningar kronologiskt! Nu är jag inne på "Vad tror ni hon vill ha" som maxi-singel ("Alltid attack!")! Sen går vi över till Imperiet... kommer aldrig nånsin att hinna med allt, haha! =P

Miss M sa...

Körde ingen kronologisk ordning i går kväll, men väl Imperiets grymma skivor till en kall öl *mumma för både hals och öron* :)