onsdag 11 mars 2009

Inget jubelår

"Midnattssläppet" av nya SRF-band var inget jag jublade åt. Journey, UFO, Tyketto och Tank.... först ett smörigt AOR-band i repris, sen ett 70-talsband i repris, sen ett smörigt band som låter som en glass... och Tank som kanske kan vara lite kul att höra på eftermiddan enbart för barndomsnostalgin med "The war drags ever on" från ett av de radioinspelade kassettbanden... Det känns inte som ett "jubelår" alls på SRF. Men va fan, det blir brutalt nordiskt mörker med Immortal och Unleashed! Och lite annat smått & gott. Något jävla jubelband kan det väl finnas bland de 15 sista släppen?

Annars är jag lite off. Party från Priest Feast och resten av förra veckan ut har tagit på krafterna. Sen är det våren som vägrar komma. Press från Af, total stiltje på kärleksfronten och personlig finanskris. Funderar hela tiden på hur jag ska lösa matfrågan två och en halv vecka framåt på 150 spänn. Kanske självförvållat eftersom jag och en polare tog en pubrunda här i Kristianstad i lördags och brände ett par hundra. Men det var fan först sådan på många månader...

Ja ja, skönt att det finns brutal, nordisk mörk musik att trösta sig med! Unleasheds låtar sätter sig som en smäck i skallen: "I want you dead - run!!!"