söndag 15 mars 2009

The HEAT is off

Min intuition säger: HEAT lipar idag, och deras mammor tröstar i telefon. AOR-schlager-piltarna snörvlar om att man "inte kan tävla i musik" och att de är riktiga rockstjärnor. SRF tröstar bittert med att det "bara var en rolig grej", samtidigt som de grämer ihjäl sig över förlorad PR. SRF uppmanade på hemsidan och i nyhetsbrev att ringa och rösta på HEAT. Webmastern på message boarden skrev att det "var bra för hårdrocken". Jag svarade: "Bra för hårdrocken att bli förknippad med melodifestivalen? ;-)" vilket gjorde att jag var suspenderad några sekunder senare.... MUAHAHAHAHA! \m/

Jag och två polare satt hemma hos mig istället och spelade bra musik. Först black metal-akterna jag nämnde i förra bloggen, Dickinson, vidare koncentration på Satyricon och avslutningsvis Ryan Adams och annan kvalitets-country. En av grabbarna fick sin gud detroniserad när jag slängde på en livekonsert med Dickinson på DVD. Dels uppskattade denne musik-nazist inte de mer moderna, lite grunge-artade, tongångarna. Dels kom både hans och min andra polares koncentration att falla på den minst sagt lediga klädseln, in-zoomat svett och att konturerna av underlivets detaljer knappast kunde döljas. Aspekter jag själv aldrig tänkt på innan när jag avnjutit sanslöst underbara "Scream for me Brazil"....Starköl utan fylla, men så roligt som bara ungkarlar kan ha!

Gjorde en test på Facebook igår: vilken typ av hårdrockare jag var. Svaret blev: thrash metal = I´m into speed, headbanging, a Dark Angel album and dressing casually-metal ! I´m a social metalhead who drink beer like water!

Hell yeah! Quiz funkar ju för fan! Byt ut Dark Angel så är det fan jag!


Edit! Vilket 80-tals band är jag? : JOURNEY! The best result. Your usually laid back and mellow, but when the time comes, you ROCK OUT!!! FY FAAN! BOJKOTTA FEJSAN!!!!!!!!