söndag 6 juni 2010

Junilördag: Palestinasolidaritet, fåglar & grillfest


Det kom ännu en solig och härlig dag! Det blev ingen Palestinademonstration i Malmö med celibriteter från Ship to Gaza, men vad gör det? Protestmötet hemma på Lilla Torg var mycket bra trots alldeles för lite folk!

Stefan, Anton och jag gick efteråt vidare till Tivoliparken! De har nya påfåglar där; den störste kallar vi Vikernes och är en stor prålande enstöring! Dissar helt påfågelungarna, hönsfåglarna, parakiterna och de andra fjäderfäna (vilket kan bero på att han sitter i bur)!

Gick hem till farsgubben med sambo efteråt! Var inte beredd på att bli bjuden på middag (hade ju planerat grillfest med Anton & Stefan)! Men nu trakterades man med stek (ytterfilé), riktig gräddsås, kokt potatis och stekt morot (m.m.)! Blev ett par groggar på balkongen efter! Sen rabarberkräm i mjölk + grädde och nån Baileys-variant blandad med whisky! Och trevligt prat såklart!

Sen fick jag skynda (fyra minuter) hem för att bli hämtad upp av Anton och grillen startades! Jag kunde äta lika många korvar eftersom jag var uppvärmd med mat! Det blev mycket Bellman, Fred, Cornelis (vad annars)! Jag tog med Michael Moores "Capitalism - A Love Story" som vi kollade på efter att ha mumsat på grillad korv på utetomten! Passande till musiken och andan!

En riktig höjdardag! En av årets bästa faktiskt! Bloggar om Palestinamötet och MM-filmen kommer!

I Am, I Am - stronger than before
I Am, I Am more
I Am, I Am - ready to go on
I Am
(RJD)

1 kommentar:

Stefan Kress sa...

Stort tack för en trevlig kväll kamrater!! :-) Och en trevlig dag :-) Fantastiskt härligt att sjunga Bellman en vacker sommarkväll i juni. Det är sådant som gör livet värt att leva;-) Tack återigen :-) Asskoj!!