tisdag 29 juni 2010

Sov gott Hultan!

V.I.F. Hultan! En epok har gått i graven. Mycket bra fick man se: Black Sabbath, Nick Cave, Joe Strummer, Rage Against The Machine, Garmarna, Monster Magnet, Paradise Lost, Bengt Sändh och en massa annat när man inte satt på campingen och bälgade spanskt lantvin! Pojkspolingar som Timo Räisänen som tältgrannar och alltid sol och mygg! Tio år sen jag var där senast, men ändå...!

Men tidens larvfötter rullar på. Hultsfredsfestivalen konkar och ställer in årets festival med nån veckas varsel. För få sålda biljetter. Synd på en festival som borde K-märkas. En trist 25-årspresent...

Nu kryllar det förvisso av bra festivaler. På 90-talet fick man "klara sig" på Hultan, Roskilde och det då för tiden billiga uppstickaralternativet Sweden Rock...

Inflation, inflation... FÖR många bra festivaler nu! Jävel-Getaway knyckte Triptykon och Thomas Gabriel! Så sanslöst vansinnigt att det är samma helg som Rockweekend och i samma krokar!

Stoppa valfriheten! Stoppa den! Stoppa den! Orka välja pensionsförvaltare, bredbandsleverantör och festival! Denna dåliga valfrihet! Bränn ner hela skiten! (Hmm.... såg jag inte Doktor Kosmos på Hultan nåt år? Peter Wahlbeck vet jag att jag gjorde!)

Come back, come in, good bye
We're closed
(RJD)

VilaIFridHultan

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vill du vara med att tävla om 2st Exklusiva Vinöppnare?
Dessutom alla som deltar kommer att få en gratis trolleribok hemskickad!

Ifall du länkar till min blogg så kommer jag att skicka en gratis trolleribok till dig helt gratis och du är med i en tävling där 2 personer kommer få vars en exklusiv vinöppnare i högsta kvalité!

Länka till: http://www.nattstad.se/mallyj
och sponsorn: http://www.rengoring.com

Skriv sedan i kommentarerna länk till inlägget +din email eller skicka ett mail till mallyjohansson@gmail.com med adressuppgifter :)
http://www.nattstad.se/Mallyj?id=1017285

Caligula sa...

Nja, trollar jag upp flaskan behöver jag ingen öppnare! Man får la inte vara korkad!