onsdag 27 augusti 2008

Köpt nya kläder!




Längesen jag köpte konserttröjor och eftersom jag både skippade öl och fick lön tänkte jag se om Exodus sålde nån snygg igår. Och visst gjorde de det! De var t.o.m. så pass billiga att jag köpte två t-tröjor, 120:- resp. 100:-! Den dyraste var nya turnétröjan, "The atrocity exhibition: exhibit A". Den billigaste var debutklassikern "Bonded by blood". Och det var till stor del dessa sanslöst bra plattor som konserten byggde på:








Det var skitcoolt att komma så pass nära bandet. När publiken längst fram headbangade såg det ut som en homosexuell live show där bandet levererades blow jobs samtidigt som de lirade. Gary Holt är en levande legend som har en grym pondus trots att han knappt pratar och spexar alls. Till skillnad från "nya" sångaren Rob Dukes som kroniskt spottar, ölar och skämtar rått. Man hade inte trist en sekund, och det är märkligt att man inte var både döv och stum på jobbet idag.




3 Inches of Blood blev riktigt hyfsade i slutet med låtar som inte lät identiska och fick en att tänka "shut your fucking face" om dessa röjiga kanadicker.




Jag träffade några MB-bekanta, käkade på kinarestaurang och hade en allmänt trevlig tisdagskväll. Helsingborg är en riktigt fin stad om man följer hamnstråket. Detta har jag underskattat innan.

Inga kommentarer: