måndag 14 februari 2011

Close-Up Premium part I






Återigen har man ett riktigt skitroligt båtäventyr bakom sig! Att pigga upp sig med under en trist årstid!

Som vanligt blev det ett par öl på tåget till Stockholm. Och lite tjuvstart hemma kvällen innan då resefebern brände som värst. Väntade in det magiska 11-slaget då det serveras alkoholhaltiga drycker även i bistron på X2000. Plus obligatoriskt kaffe. Det var kul att se att det både blev vitare och ren snöstorm när vi åkte upp. Resan gick dock felfritt utan minsta försening. Så väl på Centralen hann vi både med att leka Kenta & Stoffe och ta en rejäl hamburgarmeny innan vi träffade Marie på O´Learys.

Marie hänger tyvärr aldrig med på båten, men är alltid trevlig att träffa. Så "dödtimmarna" på Centralen gick närmast för fort. Innan vi tog tricken till terminalen och Värtahamnen. Vi lyckades t.o.m. gå av på rätt ställe efter tunnelbanan och slapp irra runt hela Gärdet i panik.

När man väl är på färjeterminalen med en massa "likasinnade" känns det tryggt. Ta ett par öl även där innan man äntrar landgången och stiger på den skithöga båten med giraffer på. Alltid en viss surrealism över det hela.

Jag träffade David från Karlskrona på terminalen. Den enda bekanta förutom Andreas. På Sweden Rock-båten brukar jag alltid springa på en massa jag känner via den festivalen. Skönt ändå. Nu slapp man krama en massa brudar och kunde koncentrera sig på att sitta på golvet vid toaletten och se ond ut! \m/

Inga kommentarer: