tisdag 22 februari 2011

Mad Size Dog



- "Stabilitet och rimlig utveckling", sa diktaturkramaren Bildt.

- "Stabilitet och rimlig utveckling", sa diktaturens kreatur Bull.


KG Bergström skrev i Expressen i helgen: Carl Bildt är nog det fräckaste och halaste intervjuobjekt som den politiska journalistkåren konfronterats med de senaste 30 åren.

Klart man är hal som en ål om man konserveras i olja. Från Libyen. Från Sudan. Från Vette fan. Olja i faten och blod på händerna hör i regel ihop. Liksom profit. Och "stabilitet och rimlig utveckling".

Vi får skämmas för Carl Bildt



Mest är det Bildts person och osvenska stil

3 kommentarer:

Ladyintuitionstardust sa...

Tycker ganska ofta som han inte alls svarar på det frågan gäller, dessutom som du skriver är han både hal och en jäkel på att slingra sig... Dock tyckte jag väldigt bra om Bildt en gång i tiden och tyckte att han var den enda politikern, då, som verkade han någon riktig intelligens. Men sedan dess har han degraderat sig själv inför mina ögon för varje gång jag sett och läst honom...

Caligula sa...

Tycker enbart att han är högfärdig och arrogant. En av de få politiker jag tycker personligt illa om. Och jag önskar att högmod går före fall. I Sverige och i Libyen (som jag tyckte faktiskt bra om en gång i tiden, men det har jag tänkt får bli en egen blogg, haha ).

Caligula sa...

(parantesen syftade på Khadaffi)