torsdag 22 januari 2009

Olé! (ung & kåt)


När jag hade samhällskunskap med en byggklass i eftermiddags krockade det vältajmat med information för klassen av ett par gubbar från facket. Jag gillar när det kommer "gäster" på lektioner; detta var iofs inte anpassat efter samhällskunskap men passade ju mer än väl in där. Jag tycker att det är skitviktigt för eleverna att känna till facket, i synnerhet de på de praktiska programmen. Infon hölls i en annan sal och jag passade på att ta en kaffe med ett par kollegor så länge. Men smet in när det var ett par minuter kvar. Då får jag frågan av en av fackgubbarna: -"Vilken klass tillhör du"? -"Jag funderar på att börja Bygg", svarade jag på skoj. Fattade sen att han antagligen trodde att jag var en elev. Haha, jag blir 37 i maj och närmar mig 40 med stormsteg. Sånt här kan man ju få värsta identitetskrisen av, fniss.
Men jag är ju så otroligt hälsosam just nu att jag nog blir evigt ung med ett evigt liv. Kycklingsallad till lunch, lax och broccoli till middag (ja, lite pulvermos oxå iofs), linssoppa till kvällsmat. Apelsinjuice som måltidsdryck. Ett par timmars rask promenad, lite bad och bastu. TV-kvällen bjöd på dokumentären om Brigitte Bardot, min absoluta sex-ikon. Men hon får bli en senare blogg.
Jag blev tillfrågad om jag ville vikariera som spansklärare imorgon bitti. Olé! Jag kan ju inte spanska och hade fått förlita mig på eleverna. Blir tyvärr inget av det. Eller ja, självfallet vill jag inte att dona Eva ska vara sjuk. Men det blir åtminstone ett par engelskalektioner imorgon eftermiddag. Sen har jag jobbat över en vecka utan att en enda lektion har tillhört "mina" ämnen. Men sånt är ju bara spännande!

Synd att kökspersonalen känner igen mig och inte tar mig för en gratisätande elev. Säga vad man vill om Framtidsgymnasiet i Kristianstad, men de har jävligt god mat! =P

2 kommentarer:

Caligula sa...

Men nu är dons Evas hijo sjuk, så det blir ett fullspäckat schema med engelska och spanska. "Hola bitchola!", som Eric Cartman säger! =P

dyermaker sa...

Pulvermos? Nu hör jag dig VÄLDIGT dåligt, Cal...