onsdag 1 juni 2011

Folke( Huburtus)t - Det är Jag!


Bluffare och ljug vi gärna slipper! Tuffare med knug som glor på strippor!

Känner att jag som etablerad bloggare och läst av många måste skriva något om rabaldret kring Kungen nu. Jag har tänkt efter och känt efter. Och jag säger så här:

Han(s Majestät Konungen) har svikit sin närmsta vän! Så gör ingen Kung!

Han(s Majestät Konungen) har förnekat bilderna! Inte tre utan tre gånger trettiotre gånger! Innan Han(s Majestät Konungen)en gol (och maffioson golade)!

Så gör inte en Kung! Det tycker faktiskt inte jag!

För höga helvete och tusen sinom tusen bövlar! Karl(Gustaf Folke Huburtus)n är Kung! Han har dessutom straffimmunitet! Skulle jag vara Kung för en dag skulle jag verkligen dundrat fram i 270 i min Porsche! Med kronan på huvudet! King of the Road! La Rue c´est moi!

Jag skulle definitivt besökt sharia-fria klubbar i Dubai! Beskåda De Sju Slöjornas Dans av "öppna" flickor, höhö! Eller för den delen: danshaket Alexandra!

Jag skulle självfallet slå mig i lag med det värsta gangsterpacket! Varför? För att jag KUNDE!!!

Men jag lär väl aldrig bli knug... Jag får säga som jag sagt förr:

Jag tycker att monarkin ska privatiseras. Individualiseras. De som vill får tillhöra Konungariket Sverige. Då får de en Kung som de själva finansierar genom skatter som blir indrivna av fogdar. De förlorar medborgarskapet men står kvar (på huk) som undersåtar.

De som inte vill ha kvar knugariket blir medborgare i Republiken Sverige. De slipper falla på knä inför demokratiskt valda representanter för folket. Istället kan de avsätta dessa om de inte uppfyller sina förpliktelser och förväntningar.

Jag läser vidare om Ricky Bruch:

"Ricky åt 1,5 kilo oxfilé
– och sköljde ner med
åtta Black Russians"


SÅ gör en Kung!!! Kungen är död - Leve Kungen!!!!

Kliv av - för folkets skull


Tacka medierna för att kungen granskas


Ricky åt 1,5 kilo oxfilé

3 kommentarer:

Anonym sa...

Finns fler än kungafamiljen som borde granskas

Caligula sa...

Jaaaa!!!! Som jag skriver:

"De som inte vill ha kvar knugariket blir medborgare i Republiken Sverige. De slipper falla på knä inför demokratiskt valda representanter för folket. Istället kan de avsätta dessa om de inte uppfyller sina förpliktelser och förväntningar."

Caligula sa...

Och att granska kungaFAMILJEN är vidrigt och vedervärdigt i mina ögon! Rättsstaten innebär att den enskilde granskas! Samhörighets-/Anhörighets-/Guilt by asociation-anklagelser hör varken hemma i rätten eller i media!

Amen! :-)