onsdag 15 juni 2011

SRF - Vid patthållarens skägg




Gick loss med saxen på skägget nu. Började hamna i de stora pojkarnas klass. Som Agneta sa på Sweden Rock Festival: "Jag har skapat ett monster" (hon var en av de som mest propsade på att jag skulle lägga till med skägg).

Andra saker man blev kallad på SRF: tradig, neanderthalare, kufiskt alkoholistdrägg, copycat, Hans (Scheike), förste patthållare, kommunist, intellektuell, fin vän och äkta hårdrockare. Inga halvmesyrer här inte!

Ytterst rörande omdömen! Allihopa! Vet inte om jag vågar hålla med om allt, men allt går rakt in i hjärtat!

Tradig och blyg tyckte Ingela att jag var för att hon tyckte att jag skulle göra vettigare saker av det jag skriver och fotar än att förslösa det på Facebook och här i bloggen. Förste patthållare är en hederstitel jag blev dubbad till av Anne. Kommunist, kommunist pekade Robban finger åt mig (min andra kompis Robban som är kommunist kallar mig istället pajasreformist [trots Marx-skägget)]. Copycat kom från Daniel som menar att jag plankat hans skägg och frissa. Neanderthalare kom från obekanta när jag låg på rygg på stranden med långt hår och skägg. Kufiskt alkoholistdrägg från min tältbroder Andreas (som korkar upp ölen och Screwdrivern i sovsäcken ett par timmar innan man själv pallar öppna ögonen). Om dessa båda omdömen har med mitt skägg eller mitt beteende att göra kvittar lika. Jag blir lika lycklig av båda! Äkta hårdrockare kommer dock av att jag bokstavligen gjorde en Lemmy: borstade tänderna i whisky! Johan tyckte att översta bilden (knyckt av Jenny) passade mig: att jag var en slags tänkare.

Jag är som sagt rörd och tacksam. Men ändå åkte saxen fram nu. Nota bene: saxen! Inte rakhyveln! David som kallade mig Hans Scheike kan pusta ut! Hellre neanderthalare än cro magnon! Hellre Hans Scheike än Runar Sörgaard! Man är väl för satan(uttalas: Säjjtann) äkta hårdrockare!!! \m/

Inga kommentarer: