onsdag 29 juni 2011

Sockerdricka och ungar (hö, hö, hö)






Jag är en fattig fas 3:are och jag hässjar mitt hö.....

Stackat hö på loftet. Hässjat hö i stekande sol. Får jag inte dricka sockerdricka då, när i hundan ska jag då dricka sockerdricka?!! Extra kul när man blir upplärd av lantgubbar som själva varit statarungar. Under fikan kom vi in på kriget (WWII om nån ung och dum undrar) och den ene berättade att han med egna ögon skådade luftstrider mellan amerikaner och tyskar. Bosatt som han var i södra Skåne. "Wow-upplevelse" är en smärre underdrift när man hör slikt!

De nya kyllingarna och kaninungarna var hur söta som helst. Men inte lika söta som mina nya systersöner som jag hoppas få träffa imorgon. Innan det bär av till Göteborg och Iron Maiden!

Min egen farsa träffade jag på bussen nyss. Cellgifterna har hjälpt bra på honom. Underbart att höra. De däringa medicinmännen går trots allt framåt!

Ship to Gaza-manifestationen i Kristianstad är framflyttad till onsdag 6 juli. Jag jäktade alltså hem i onödan. Å andra sidan hinner jag diska och städa undan lite innan min kompis Rickard dyker upp. Han ska flytta till Eslöv och behöver ett par övernattningar i samband med utrymmandet av lägenheten. Som tack är jag lovad en pizza ikväll. Vilket man ju inte tackar nej till!

Inga kommentarer: