onsdag 12 januari 2011

Intensivträningsblogg





Onsdag 11-01-12 - Intensivträning:

12.00 - 15.00: Kinabuffé + glass
15.00 - 18.00: Vila
18.00 - 20.00: Bad + vattenrutschbana

Det är viktigt att hålla igång som arbetslös. Vara aktiv och disciplinerad. Särskilt nu när "oxveckorna" startat igång efter julhelgerna.

Jag träffade Steve och Anton på Restaurang Ocean city. Där spenderade vi tre timmar. Vi började med lunchbuffé med vårrullar, kycklingspett, kyckling szechuan, strimlad biff, nudlar (snarare spaghetti), stekt potatis, köttbullar m.m. Var dock sparsamma med riset då det innehåller mycket kolhydrater. Varsin rejäl glass med chokladsås till kaffet. När man tränar är det ytterst viktigt att äta ordentligt.

Efter maten är det mycket viktigt med vila. Tre timmar var precis lagom. Anton skjutsade mig hem och senare till badet. Därmed slapp jag promenera 1,5 timme innan maten hunnit smälta.

På Tivolibadet blev det hård fysisk träning. Vi hoppade från trampoliner och försökte klättra upp på träningsmaterialet i bassängen i form av flytande hästar och krokodiler. Detta kräver stor styrka och balans. I vattenrutschbanan tävlade vi både med tiduret och oss själva där vi tog ut våra sista krafter. Tyvärr fungerade inte tiduret. Men vi kände att vi hade gjort vårt yttersta. Vi svettades ymnigt i bastu och vilade de hårt prövade lederna i bubbelpoolen. Även detta är mycket viktigt efter ett hårt pass.

Efter några såna här dygn med intensivträning kommer våra kroppar snart att hålla elitmässig klass.

Inga kommentarer: