fredag 7 januari 2011

*KLICK* - en manlig blogg!



Fredagskväll! Äntligen! Det har varit en hård vecka: fikor med en massa gulliga brudar (Linda och Therese i tisdags, Linn ikväll) och ugglande hela nätterna (ej att förväxla med gökande)! Så nu är man väl förtjänt av en iskall starköl! Den är rentav öppnad! Det sa bara *KLICK*!

Extra bra för samvetet är att jag nyss städat lägenheten! Det tog flera timmar (lite p.g.a. att jag åkte in till stan och fikade med Linn)! Men jag slängde ner en massa skit i källarförrådet! Jag traskade iväg och slängde en massa glas, metall och papper! Jag dammade med min fjolliga dammvippa! Jag dammsög! Jag tvättade golvet! Allt till tonerna av Ozzys konsert i Moskva i september (som jag men förmodligen inte ni har som bootleg)! Jag känner mig faktiskt ovanligt (och välförtjänt) manlig! Att gå ut och in på iskalla balkongen i blöta strumpor, t-tröja och kalsingar fordrar nog dock att man snart tappar upp ett skållhett bad!

Jag har även gjort annan nytta idag! Lämnat tillbaka mina försenade Wiehe- och Thåström-böcker till biblan (med följd att lånekortet är spärrat och jag inte kunde låna senaste Kapten Stofil-samlingen)! Pröjsat räkningar (även de lite försenade p.g.a. restskatten)! Varit på Arbetsförnedringen och lämnat in om reseersättning till min Fas 3-praktik på Statarmuseet! På Af träffade jag Björn och hans lilla finska familj! Eftersom min religion förbjuder mig att ta kvinnor i hand (däremot överallt annars) blev jag tvungen att krama Sini! Svårare var det med lilla Flora som jag träffade första gången! Henne fick jag jaga runt, runt Sini! Men lyckades aldrig få tag på henne! Men vänta bara! The chase is better than the catch! som Motörhead sjunger!

Snart är det dax att klicka upp min andra bier! Ska öla med Rickard ikväll, och vi siktar in oss på utgång i stan! Vilket inte händer allt för ofta!

Manlig är jag som sagt! Så manlig att jag nyss slängde på Judas Priests konsert i München i mars 2009 (som jag men förmodligen inte ni har som bootleg)!

Inga kommentarer: