torsdag 20 januari 2011

Järnvägar - en skithård blogg!



Kom hit baby ska jag köra in pågatåget i citytunneln!

Man kommer spontant på riktigt manliga raggningsrepliker på nya Malmö Central! Just nu slog det mig att jag faktiskt penetrerade Triangeln imorse!

Man blir onekligen hård av att åka tuffetåg!

Nya pågatågen är verkligen spejsade! Bara de runda toaletterna med spejsad öppning av dörrarna! För att inte snacka om spolningen! Jag satte mig och sket riktigt manligt på vägen hem ikväll! Större och hårdare skitar har jag sällan skitit! Visste först inte var jag skulle spola, och klosetten var halvfull av både vatten och ytterst fast avföring! Men när det väl spolade så spolade det! Det blev vacuum-spolning som på ett flygplan och det hela var försvunnet på en tiondels sekund! Sånt impar!!!

För övrigt anser jag att Malmös skrytbyggen enbart är pinsamma tecken på lillepittskomplex! Lixom Arenan här i Kristianstad! Där det inte rör mig i röfven att några matcher i handbolls-VM liras just nu!

Häftigare då att Manowar kommer till Trägårn i Götet i slutet av mars! Ett band som säkerligen inte sitter ner när de kissar! Kanske inte ens när de skiter!

Varför blir man så manlig och hård av tåg? Rallarnas ande som lever kvar i den hårda och tunga järnrälsen?

Inga kommentarer: