lördag 21 april 2012

Good helg!!!!









Good head!!!! Woooo-oooo-oooh!!!!!

Förra helgen avslutades som den inleddes - med fin-whisky hos Andreas! Däremellan hanns det med en j-a massa Bullens pilsnerkorv! Ett tecken på att jag äntligen satt mig in i att fastna i Sveriges bästa bok genom tiderna: Blod. Eld. Död. ?!!!

De senaste helgerna jag avnjutit med Andreas har han dragit in mig i sitt tunga Turbonegro-beroende (och vi retar ännu ihjäl oss över att vi inte hängde med vår skönsjungande okände tältgranne Timo Räisänen som ville tvinga med oss till det "okända" bandet med det as-töntiga namnet Turbonegro för 14 år sen på Hultan)! Men vi såg DVD:n om dem! Och jag fick gråtmilda Lofoten-vibbar! I got erection!!!!

Kvinnliga som vi är såg vi filmen om The Runaways! Manliga som vi är såg vi The Football Factory! Vi såg Ulvers förtrollande framförande på Oslos operahus - med samma musik och bildspel som vi själva minns från KB i Malmö i februari 2010! Detta var faktiskt det enda trance-liknande vi utsatte oss för! Det var punkrock och 80-talshits som gällde denna helgen! Jag hör fortfarande ABC dunka-dunka i min skalle...!

Som alltid förde jag det fantastiskt soliga vädret med mig till Karlskrona! Vi satt ute på den underbart pilsnerfilms-mässiga gården och ölade! Och inte minst begav vi oss ut på Saltö och grillade kött! Efter några timmar hade vi fått fyr och rentav grillat en köttbit! Resten tog vi tillbaks i lyan! Under tiden hade vi fått uppleva en underbart solig havsupplevelse med solslipade stenar och världens mest gyllene solnedgång över havet!

Vi hann dessutom med att besöka Karlskonas uteliv!

Turn loose the swans!

Jag tackar ödmjukast min vän Andreas för detta förträffliga tillfälle att möta våren i Karlskrona!

Inga kommentarer: