lördag 7 april 2012

Törr - en härligt hädisk blogg







Klockan klämtar! Trots ersättningsbuss och diverse i-landsproblem kom jag och Lolla iväg i förmiddags! Mot Malmö för traditionellt blasfemiskt långfredagsfirande hos Robban! I år skippade vi dock de senaste årens katolska mässa! Palla köa för att pussa en nästan naken Kristus eller ta nattvard utan vin (nu var det i och för sig en helnykter tillställning ändå)!

I år blev vi dessutom mer än dubbelt så många! Nadia! Erik! Och en extra extremstor kelen kisse! Som trots sitt corpse paint inte är Abbath i Immortal! Black metal blev det såklart! Men det hela inleddes med en underbar Lynard Skynard-konsert från Kentucky! Sydstatsflaggor och riktigt skön sydstatsrock! Till ett påskbord med ägg, sill och prinskorv!

Om mässan inte är ett måste så är Passion of the Christ det! Vid detta laget är det lika heligt som Karl-Bertil Jonsson på julafton! Trots/tack vare utebliven handling är det en djävulskt snygg film! Pure fuckin' metal!

Possesed (by Satan)! Bergtrollets hevn... Gorgoroths ökända konsert från Krakow satt fint innan det var dax för tacos! Sen åkte diverse obskyra metal-vinyler på! Inte minst från gamla goda Tjeckoslovakien! Arakaih - störtskön tjeckisk 80-talshårdrock! Sjutummare regerar! Och hur jävla tufft är det inte med ett band som kallar sig TÖRR?!! (släng er i väggen; Tröjan)! Det mest obskyra var dock Seeds of Iblis med sin singel Jihad against Islam - historiens första irakiska tjejfrontade black metal-band med titlar och texter som skulle leda till fatwor i evig tid (blasfemiska anti-islamska låtar från en muslimsk kontext med texter om vad de skulle göra med profeten Muhammeds döda kropp samt hyllningar till islams djävul Iblis)! Begränsad upplaga i 300 ex (vilket kanske är lika bra)! Det hanns inte riktigt med någon sedvanlig Hasse Andersson i år...!

Extrem musik och extrema samtal om extrem politik till både höger och vänster - vi kan nog känna oss ganska nöjda med denna oerhört hädiska helg! Farliga som få - och skulle aldrig kunna göra ett ulligt gulligt påskalamm illa! Ett stort TACK till mina fina vänner! KRAM och GLAD PÅSK!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ \m/

Inga kommentarer: