torsdag 18 september 2008

Yes box, jag är kriminell!

Det trodde ni aldrig om mig va? Jag vet ju att flickorna blir till sig i trosan av farliga och kriminella män, så jag hoppas att riktigt många av mina brudfans läser denna bloggen!

Jag bryter grovt mot upphovsrätten och sitter och bränner ut plattor jag tankat hem! Eftersom jag nyss kom på hur jag bränner ut mp3-skivor och får plats med flera stycken på en tom-CD blir jag ju flera gånger så brottslig och farlig! De nya skivorna med Destruction, Falconer, Opeth och Motörhead har hunnits med än så länge! Och ett par med Faith! Och mer är på väg! Perfekt musik att grogga till en fredagskväll som denna!

Ikväll blir det tortilla-tacos med extra hot habanero/tequila-salsa (du vet vilken jag menar, Caesar!)! Och rikligt med alkohol och hårdrock! Definitivt ingen utgång! Den tiden kommer! Blev tillfrågad av en väninna idag om jag vill hänga på Rock at sea-kryssningen och SRF-kick offen i november! Svarade jakande! Även november kommer att bli en grym månad! I positiv bemärkelse!

Vi fick slottsstek på fortplantningsmötet i Malmö! Inte fel! Vi fortsatte med "Det lärande mötet" eller vad det heter: hur man ska tampas psykologiskt med den enskilde eleven. Man skulle ställa öppna frågor och inte direkta och verka anklagande med ord och kroppsspråk, menade damerna som håller i det hela. Men när en av oss på "skolbänken" kom med en icke-PK-invändning om elever som sket i reglerna fick han "Har du frågat dem? Har du det? Va? Va? Va?"-argumenten mot sig. Då var plötsligt de öppna frågorna och det icke anklagande kroppsspråket så långt borta det bara kunde komma. På det sättet fick diskussionen en praktiskt pedagogisk dimension, vilket var totalt oplanerat. He he he! Vi provade förresten ut jackor som det står Framtidsgymnasiet på! Vi kommer att bli jättefina!

Men men, nu är man hemma i Kristianstad igen och firar fredagskväll! Snart ska jag passera ännu en spärr i min kriminalitet och bränna ut Metallicas nya! Nerladdningens fiende nr 1! Är man gangster eller är man gangster?!!!

Inga kommentarer: