lördag 16 maj 2009

EU-val och varför jag tycker att V är fitthoror!

I onsdags var jag på ett möte med Vänsterpartiet på torget i Hässleholm med tal av Lars Ohly. Ett bra tal, men inte lika bra som Eva-Britt Svenssons i Kristianstad i måndags. Jag pratade aldrig med Lasse (nu är jag parti-familjär!) men däremot med Eva-Britt. Hon lever som hon lär och har en likadan mobil som jag (Nokia för 495 spänn). Hennes EU-arvoden donerar hon till kvinnojourer och annat hon brinner för. En halv miljon om året. Hon vill leva på exakt samma ekonomiska nivå som hon gjorde inom den offentliga sektorn före sina politiska uppdrag. Hon är antitesen till "fiska folk efter utseendet" och är bara sig själv; osminkad i 60-årsåldern. En som jag tänker att morsan skulle ta ett bloss med på balkongen och bli bästa kompis med. Idealistiska, brinnande personer från en "normal" miljö (om "normalt" är att vara kuvad kvinna i offentliga sektorn och systematiskt bli misshandlad av en partner) är inte förtjänta av EU-arvoden. Dock av respekt.

Jag är EU-motståndare. Jag vill att demokratin och medinflytandet ska vara så nära inpå skinnet som möjligt. Man kan nyttja personer och bakgrunder som Eva-Britts för att få politiska poänger. Man måste ALLTID ifrågasätta vad personer som suktar efter makten är ute efter! Men om man som som seriös engagerad ska hämmas av frågan: "Korrumperar inte makt och pengar?"; kan då demokratin verkligen funka? Ska vi bojkotta ett val som de facto påverkar våra lagar och vårt regelsystem? Är det inte bättre att kritiska personer ger oss insidesinformation och försöker göra det lilla de kan från EU-korridorerna?

Rösta på vad ni vill. Eller skit i det om ni inte finner någon mening. Men röstar Du inte får den religiösa högern (Euron eller Korset) och fascisterna, rasisterna, nationalisterna och fittregionalisterna mer inflytande över Dig! Vill vi ha ett nytt Waxholm? Ska kuksugarkapitalisterna få utnyttja B-nationers arbetskraft för att slå sönder vår arbetsrätt medelst EU-direktiv? Vakna för h-e, Kommunistiska Partiet och alla andra religiösa sekterister! Ni vet så jävla väl att facken är toppstyrda och mesiga!Att de bara går efter direktiv! Vi ska ta oss ur EU, bygga en International utanför Festung Europa och åter upprätta vårt nationella självbestämmande, vår välfärd, "Svenska modell" , arbetsrätt, neutralitet och närdemokrati!

Coola länder som Italien och Frankrike har alltid skitit i EU-direktiv. Mesiga Sverige var mest EU-anpassat av alla medlemsländer innan vi ens var medlemmar. Keep on dreaming om ett Sverige där ett lågt valdeltagande påbjuder ett utträde. Kyss min kuk. Det innebär bara att högern flyttar fram sina positioner och att kristna extremister och fascister får mer och mer inflytande över mesiga Sveriges lagstiftning. ..


Jag är INTE vänsterpartist! V är det mest frasradikala som existerar i svenskt politiskt liv, men så fort de får mandat går de med på nedskärningar inom vettiga sektorer. De fick skit av S och MP för att de vägrade acceptera "budgetramen" (vilket innebär "sunt förnuft" rent nationalekonomiskt) och gav med sig för att hora sig till ministerplatser i en regering som de kan drömma om (om de inte bara vill vara styvbarn). Ohly var med på Telias privata uppstyckande. Så mycket ideolog är han. V har aldrig tagit initiativ till folkrörelser utan bara prostituerat sig. Därför föraktar jag det politiska alternativ som ändå står mig närmast.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kuksugarkapitalister och fitthoror betyder har du inte lärt oss. Olämpligt språkval kan jag tycka.

/Eleven

Caligula sa...

OK:

"Kuksugarkapitalist" = En person som tjänar pengar på ett oetiskt sätt. Som skiter i etil & moral och slickar arsle och trampar över lik för att få pengar.

"Fitthora": Egentligen äckligt nedvärderande epitet för en som vill tjäna pengar och makt genom att skita i sina värderingar och offra dessa på Mammons altare.

Jag har lärt er om yttrandefrihet och grundläggande demokratiska friheter! Utnyttja denna rättighet! ;-D

Caligula sa...

Jag skulle akdrig använda orden i skolan eftersom de varit just olämpliga. Men detta är en personlig blogg. I skolan försöker jag vara objektiv och även försvara nazisterna, moderaterna och andra partier.

Det finns vissa grundläggande värderingar som passar med läroplanen: Alla människor är lika mycket värda och har rätt att föra fram sina åsikter. Som jag gör här och nu. Stå på er och var hur radikala Ni vill!

Jag skulle aldrig säga könsord i skolan. Men detta är ett fritt forum som det är valfritt att besöka.

Lolla sa...

Rösta radikalt. Rösta på Arbetarinitiativet. Ta en blank röstsedel och skriv: Arbetarinitiativet.


http://arbetarinitiativet.se

En annan värld är möjlig!

Caligula sa...

"En annan värld är möjlig!"

Värmande ord för en frustrerad själ! =)