måndag 18 maj 2009

Placebo

Nästa vecka börjar festivalsommaren! Nästa tisdag eller onsdag bär det av till Siesta! i Hässleholm. Eftersom de lyckats få dit Placebo tänkte jag att jag skulle ge dem en chans. Och jävlar va bra de är! Skitmysig musik och en underbar sångare. Ska bli mycket trevligt att beskåda!

Appropå placebo som medicinskt fenomen och inte som popgrupp är jag helt övertygad om att det funkar. Kan man bli psykosomatiskt sjuk borde man kunna bli psykosomatiskt frisk. Huruvida det hjälper för frakturer i foten vette dock fanken. Jag får kanske krycka omkring på festivalerna. (Krycka, kröka, kräka, höhö!) När jag gick till jobbet i förmiddags hade det regnat och jag gick en massa på blött gräs. Som var nyklippt och fastnade på kryckorna. Jag var lite utvilad efter helgen och tyckte att det gick hyfsat smidigt att hoppa. Men när jag kom in i skolan och satte ner kryckorna i det blanka golvet halkade jag med dem och satte ner min kryckiga fot med en rejäl smäll. Och det gjorde ONT!!! Men eleverna är så jävla roliga och tycker att det är hur kul som helst att höra mig själv berätta om "olyckan" (idiotgrejen), haha. Själv tycker jag att det är skitkul att prata med eleverna. Första lektionen hade jag intressanta diskussioner om skyddad identitet, nazister, sekter m.m. med en samhällsklass. Andra lektionspasset jag skulle ha blev en "håltimme" för min del eftersom jag blev utan elever. Däremot slog jag ihjäl lite tid genom att snacka Eddie Meduza med en Meduza-salig fordonselev och en lärarkollega. Han blev lite avis på mitt gamla signerade IDiot-kort från Eddie Meduza Fy Fan Club, hehe!

Tänkte att jag skulle käka lunch på jobbet men blev inte så sugen när jag såg att det var revben. Jag älskar revben när de är goda, men tyvärr är de ofta riktigt oaptitliga. I synnerhet när det handlar om storkök. Eftersom jag inte åt blev jag trött som ett djur när det var dax att ta mig hem. Det var soligt och härligt i eftermiddags så jag åkte in till stan och satte mig på en bänk på torget en stund. Sen hem och vila middag. Och då var Placebo härligt mjuk musik att halvdåsa till! Men sen tog jag ett ryck och mumsade varmrökt lax och potatismos ute i balkongen. Kände inte ens besvär av jasminbusken utanför. Och då är ju våren ganska härlig ändå! Och nu är våren som sagt snart överklarad och festivalsommaren hägrar! \m/

Inga kommentarer: