onsdag 29 juli 2009

Snutövergrepp

Ni som behövdes på hemmaplan men skickades till Göteborg. Ni som var trevliga när vi försökte gå till Wiehe-konserten och lät oss kringgå er avspärring. Jag älskade er redan på plats i Göteborg. Staffan Heimersson och andra från Aftonbladet gav sig på oss. Ni körde med guilt by association: det var vi som kastade stenarna. Men det var det inte. Vi hade annan moral. Det var korkade medelklassbrudar som var framme. De var för blåsta för att fatta att får man en gatusten i skallen kan man dö.

Det känns så jävla orättvist! Ni var schyssta! Det var inte Ni som försökte skjuta ihjäl oss i Sverige 2001! Det var inte Ni som tryckte ner mina kamrater mot gatan, satte handskarna mot pattarna på 15-åringar och kallade dem "kommunisthoror".

Det var inte Ni som tryckte ner skolungdomar mot golvet för att de såg ut som jävla hippies? Men var det Era kamrater jag fruktade skulle misshandla mig till döds när jag jagades upp på Götaplatsen med min muskelsjukdom som drabbar en på miljonen?

Jag förlåter Er inte. Jag hoppas att Ni skäms. Särskilt Ni kvinnoförtryckare. Jag betalar inte skatt för att mina väninnor ska få en batong mot fittan och kallas... ja, ni vet!

Inga kommentarer: