tisdag 2 februari 2010

Drömmar, oväder, minnen och en mammut

Inatt drömde jag att jag var på festival med bl.a. Rammstein. Trevligt. Samt att det var vår och jag la mig i en park i det gröna och myste i solen. Lyckligtvis utan Rammstein. Sen blev jag tvungen att sätta på Rammsteins "Reise reise" när jag vaknade. Jag är säker på att det undermedvetet handlar om att jag är sugen på Metaltown. Och jag blev inte mindre sugen när jag såg att Kreator är klara! Mille Diavolo!

Till lunch och middag blev det spaghetti och köttfärssås. Den eviga klassikern! Jag var inne på badet ikväll och bubblade och arombastade. Härligt när man varit ute i "snöstormen". Ty om det blåser och kommer små snöpulver så är det "snöoväder" och panikvarning. Det är inget "snöoväder"! Det är härligt snöväder! Och jag hoppas att det varar minst en månad till! Till 50% för att jag verkligen älskar riktigt vinterväder. Till 50% av ren och vit skadeglädje eftersom alla klagar. Precis som de alltid gör över "extremvärmen" på sommaren. Det är ingen "extremkyla" nu. Det är enbart "normalt" vinterväder för en gångs skull. Så det så!

Jag plitade ner ett par A4-sidor handskrivna minnen av min morsans man som har 75-årsfest på lördag. Vi syskon ska sammansätta en liten "bok" om honom med foton, minnen och så. Systrarnas idé. Och ganska kul. Han vill inte ha en "riktig" present. Men lite bekräftelse efter nästan 30 år kan han väl vara värd? Dessutom köpte jag på morsans inrådan ett par "Absolute Unforgettable"-plattor till honom med Sinatra, Armstrong och sånt han gillar.

Jag kollade på första timmen av Lukas Moodyssons "Mammut" nyss. Sen blev jag vråltrött och spar andra timmen till imorgon. Så omdömet om den får vänta. Den har inte riktigt lyckats kämpa sig ur den amerikanskmässiga tråkigheten än.

Inga kommentarer: