onsdag 17 februari 2010

Rrrrammmm! Stein! Englar finns!

"En del av storheten i våra liv är att inte veta hur nästa dag ska bli"
(Björn Afzelius)

Att allting känns helt overkligt behöver inte vara något negativt! Tvärtom!

Igår blev jag väckt av telefonen. Beordrad ner till Lund. "Jag har en grej åt dig! Som du kommer att gilla!" Och jag skulle ta ett par öl med mig!

I sann scout-anda var jag redo! Och snart på plats! Det var vad jag innerst inne önskedrömde om när jag började ana sambanden: jag blev bjuden på en biljett till Rammstein!!!!

Och en pizza! Så tog vi ett par öl och begav oss till Malmö! Stadsbussarna till Arenan var rena kaoset. Vi var knappast de enda som skulle dit. Men till slut kom vi fram. Träffade ett par bekanta, Johan och Mattias. Och tog ett par öl var innan vi letade upp Patrik som satt precis framför Linn. Eller stod rättare sagt, trots att det var sittplats. Jag hade egentligen en annan plats, högt upp åt helvete. Men jag tog en rövare och stod med Linn och Patrik. Och det gick så bra så. Det var andra raden från golvet och vi såg och hörde kanonbra. När vi skulle in var jag nervös som ett grönt ägg. Biljetten var köpt i andra hand och nu fungerade inte streckkoden för någon av vakterna. Men jag kom in och kunde pusta ut! Innan det var dax att rocka loss!

Vi missade förbandet, ett elektroniskt body-band. Men det gör inte mig ett dyft. För Rammstein var så sanslöst, fantastiskt, underbart, äckligt, ljuvligt BRA att jag knappt finner ord för det! Men ska försöka göra det till en annan blogg!

Konserten avslutades med att Till Lindemann sjöng: "Ich will kein Engel sein". Trots att han hade stora eldsprutande vingar på sig. Linn är fan i mig en ÄNGEL som fixade denna konserten åt mig! Och det ska extremt mycket till för att spöa detta som ÅRETS KONSERT!!!!

6 kommentarer:

dyermaker sa...

Jaaa! Det är hon sannerligen! Vilken underbar överraskning!

Caligula sa...

Jag hade inte råd med biljett när de släpptes, och de gick åt snabbt. Om jag inte haft andra grejer som kostat skulle jag varit beredd att pröjsa 7-800 för en Rammstein-biljett på Tradera. Har inte sett dem på 12 år och deras senaste skiva är förra årets i särklass bästa. Var helt inställd på att åka till Metaltown gör att se dem. Nu spar jag de 1500 kronorna och kan kanske se Billy Idol på SRF istället. :-P

Morrica sa...

Åååååh, jag är så glad för din skull (och lite lite avundsjuk för jag HANN INTE och vägrar av benhård princip köpa av svartabörshandlarna på Tradera) Tack för att du delade med dig av upplevelsen!

Caligula sa...

Detta blev en billig svartabörsen-grej: 250 kronor! :-D

När jag och Linn skulle till Dio i Stockholm i december hade svartabörsföretagen köpt upp biljetterna. Sålde dem för 1290 stycket!!! Dio hamnade ju på sjukan med cancer och ställde in, men det var ändå en liten tröst att kräken fick stå där med sina kriminella biljetter! Kill em all!!! ;-)

Caligula sa...

Jag skriver mer om spelningen sen. Detta är mest en "lyckoblogg"! :-D

Linn sa...

Tack själv Martin. Trots att det inte var min sort, så gläds jag med dig...Hoppas du kan förhandla med dig själv så att det blir SRF :))