fredag 14 maj 2010

Prominenta problembarn


Dan började kasst med att mobilen slocknat helt! Balle! Man är ju helt utlämnad utan mobil! Inte minst med tanke på att man inte har nån annan telefon! Tänk om nån vill nå en för nåt viktigt? Typ jobb?

Jaja, prisa Gud på hans grabbs flygaredag för Internet och sociala interaktiva media-fora! Jag bestämde en fika på Fantasi i Kristianstad city med Stefan! Det var inte fel alls! I synnerhet som han propsade på att bjuda! Det bidde en sedvanlig sallad, dock varierade jag den traditionella kycklingsalladen med en räk-dito! Riktigt smarrig med många och rejäla räkor! Vi tog varsin kladdkaka med grädde till kaffet efteråt! Smarrigt värre!

Vid efterrrätten dök Anton upp! Vi promenerade hem till honom och han slängde på grillen! Det var lite ruggigt att sitta ute och grilla till att börja med, men blev skönare ju mörkare det blev! Dessutom kom hans pappa ut till oss och ett flak Mariestad Export åkte fram! Redan mätta tryckte vi i oss rejält köttiga kabanoss och chorizo! Riktiga popcorn direkt efter! Antons mobilhögtalare hade riktigt bra ljud och vi lyssnade på tysk vikingmetall på fornnordiska, Cult of Luna och självfallet Eddie Meduza!

När det började bli för kallt gick vi in i Antons "lägenhet": ett fantastiskt bra renoverat skjul på tomten i det smått idylliska villaområdet Kulltorp mellan "ghettona" Näsby och Österäng! Vi kollade på de tre "Problem child"-filmerna: oförargligt dumma amerikanska komedier som vi garvade rejält åt! Inte för "humorn" i sig utan för associationerna till folk vi känner! Och rollgestalter som såg ut exakt som personer som Josef Fritzl och Göran Persson!

Det var riktigt härligt att promenera hem över Näsby industriområde i daggvått gräs, skön luft och fågelsång tidigt på morgonen!

Tack som FAN, Steve & Anton!!!! Mer sånt här!!! :-)

AC! Anton fixade min mobil som bara var övermemorerad! Så nu funkar den perfa igen! DC!

2 kommentarer:

Stefan Kress sa...

Tack sj Martin för en trevlig dag! Syyyyyyyyyyyyyyyveränt verkligen! Det måste vi göra om snart igen :-) Vilket kanonkort de blev hahaha!! Vi ser ju helt väck ut haha! Ha de bra sålänge så hörs vi comprade!!

Caligula sa...

Tack själv, var verkligt kul! Ni var inte så väck trots att vi kollade på film tills fram på morgonen! =)