tisdag 4 maj 2010

Här kommer natten...


Klockan har passerat mitt i natten. Jag har nyss käkat elgrillad flintastek, druckit påskmust och kollat på de två senaste "censurerade" avsnitten av South Park. Nu ska jag lägga mig och läsa lite i de senaste numrena av Kapten Stofil. Ett par trevliga och mysiga nattimmar med andra ord.

Dock inte att jämföra med att grilla ute med ved och att sitta i ett hus och mysa vid en vedgrillad kamin. Med ett härligt rockigt sällskap som i Hästveda i helgen. Sånt man längtat efter länge nu. Varför sitta och glo på en elektrisk burk när man kan titta på och fängslas av en levande eld?

Här kommer natten, ja! Pugh Rogefeldt kommer till Sweden Rock! Och kör unplugged i en timma! Detsamma gör Johan Edlund från Tiamat! Biljetten blev plötsligt ännu mer prisvärd! Och jag betalade och fick den idag! Jag köpte även tågbiljetter till och från Rockweekend! Festivalsommaren känns kirrad och pröjsad (bortsett från levernet såklart): Siesta!, Sweden Rock, West Coast Riot, Rockweekend och Sonisphere! Nu kan jag börja koncentrera mig på arbete och sånt trams, hehe!

Gå och lägg er nu sov gott....

Inga kommentarer: