fredag 15 oktober 2010

Svettig grabb-blogg


Idag är det visst Internationella Kramdagen. Jag säger bara en sak: gay!

Nää, då är det bättre att sticka till gymmet och svettas med grabbarna!

Idag var det ännu soligare än tidigare i veckan! Nästan svettigt bara att promenera till stan!

Och idag blev det både Steve och Anton. Vi började i vanlig ordning med löpbandet. Sen några styrketräningsmaskiner. Jag ville variera musklerna jag tränade igår. Idag blev det rygg, bröst och en manick där man tränade höfterna genom att vicka och vrida på dem. Passande nog spelade de: Upside down, Boy, you turn me, Inside out, And round and round just då! Sen blev det lite stepmaskin och stavmaskin. Och stretching. Medan jag väntade på de andra avslutade jag med roddmaskinen. Där uppnådde jag mitt absoluta drömresultat: exakt 666 meter!

Återigen blev man bjuden på en redig träningsmåltid efter passet: kycklingsallad på Conditori Fantasi! Denna gången med chilisås! Och en grov bulle är aldrig fel!

Appropå det sistnämnda var diskussionstemat för kvällen brudar i ens närhet som blir ihop med riktiga idioter. Enbart för att de har stor kuk. Men som är djur. Med våldstendenser. Överkåta IQ-befriade jävlar som kan stå och jucka på sin brud i kön i affären. Böghatare. Rashatare. Trots att de själva är en skam för den manliga rasen. Och att brudarna själva inte kan vara mycket bättre.

Jag fick en Barbapapa av Anton att hänga i nyckelknippan. Han hade själv en. Liksom Björn. Steve är Knugen och har hela Barbafamiljen! Han fick i sin tur min leopardmönstrade rockabilly-borste. Jag klarar mig bra med min stilettborste från 80-talet!

Det var skönt att gå hem i skymningen. Friskt och härligt i luften. Om det blir middag ikväll blir det sent. Då blir det rejält stekta kotletter med grillolja. Och klyftpotatis. Både bearnaisesås och rödvinsås så det blir riktig black & white. Och stekt svamp. Jag ska ta och rensa svamp ikväll. Blir en finfin fredagskvällssysselsättning!

Man klarar sig utan kramar! Men OM någon skulle vilja ha en kan jag ställa upp! Av ren praktisk solidaritet!

2 kommentarer:

Stefan Kress sa...

Syyyyyyyyyyyverän dag igen Martin! Barbapapa bland svampen haha! Syyyverän bild ;-) Vilka världsliga och intellektuella ämnen vi diskuterar jämnt:-) Marx hade varit solt över oss ;-) Det är jag som är barbapapaknugen ;-) Ses snart igen kamrat ;-)

Caligula sa...

Jag ska inte säga vad Barbapapa liknar på avstånd, haha! Klart vi är både hurtbullar och intellektuella! Därför vi inte har brudar! De vill bara ha Roger Ballis-typer! Och såna är världen bättre utan! Fast du har ju ett Barba-harem! Ses snart, Knugen! =P