onsdag 23 mars 2011

Vårdagsjämmer part II - en solig blogg





Trotsade förkylning och allmän trötthet och gav mig av till min söta lilla arbetsplats imorse. Dopade mig med en kaffe och ett par kasslermackor halv sex. Utanför fönstret möttes jag redan en vacker rosenskimrande soluppgång. Som jag ju var tvungen att plåta. Med följd att en glasvas föll i golvet med ett kras. Nu visste jag vad jag hade att vänta när jag kom hem ikväll....

Ganska OK dag fast jag har varit hängig. Jag borde slå ut som en sippa nu när det verkligen känns vår. Fast jag var inte sipp nog. Hoppas det blir bättre. Och att vår Vår består. Vid busshållplatsen här ute steg solen ännu vackrare över slätten.

Stannade på jobbet lite längre och kom hem och startade igång käket vid halv åtta. Då var jag både trött och hungrig. Tänkte att jag skulle hedra minnet av Liz Taylor med att se Cleopatra på DVD. Men hur lönt är det att se en 3-timmars mastodontfilm när man har typ en halvtimme på sig innan sängdax?

Tyckte iaf jag fångade en vacker skånsk soluppgång! Skåda vindkraftverket! Och jag tror på både solkraft och vindkraft! Det är själva kärnan! :-)

Inga kommentarer: