söndag 27 december 2009

Bhakti Blåsrör






Blåsröret är ett mycket gammalt verktyg som har sina rötter i den
indiska mysticismen. Där användes det av yogis (utövare av yoga) för
att lösa sina blockeringar såväl fysiska, emotionella som mentala.

Idag har det även nått Västerlandet och blivit mer och mer populärt. Många har berättat om hur dagligt användande av Bhakti Blåsrör både har gjort dem friskare och givit dem mer energi.

Bhakti Blåsrör är enkelt att använda. Man fyller ett glas, mugg eller skål med vanligt vatten (man kan även använda vårt specialodlade té från Himalaya vilket kan beställas av oss på Bhakti Blåsrör). Man andas djupt med näsan så att lungorna fylls. Därefter blåser man sakta ut luften i blåsröret så att bubblor uppstår och elementen luft och vatten förenas. Kroppen som symboliserar elementet jord fylls av energi vilket symboliserar elementet eld. Härmed förenas de fyra elementen: luft, vatten, jord och eld. För nybörjaren av Bhakti Blåsrör räcker det med några minuter, men för den som hållit på ett tag blir det i regel flera timmar åt gången. Många uppskattar att samlas i grupp och gemensamt använda Bhakti Blåsrör.

"Jag blev av med min ledsyn efter att ha tittat länge och ofta på bubblorna i glaset med Bhakti Blåsrör!"
(Vera Olofsson, Varberg)


"Jag hade länge lidit av sömnproblem. Men efter att ha använt Bhakti Blåsrör i 6-7 timmar på kvällen somnar jag bättre än någonsin!"
(Elise Andersson, Enköping)

"Min impotens försvann och jag blev som ung på nytt av att blåsa bubblor med Bhakti Blåsrör!"
(Johan Sandström, Höör)

"Mitt minne har blivit mycket bättre sen jag började använda Bhakti Sugrör. Blåsrör menar jag."
(Orvar Strävlund, Oskarshamn)

Bhakti har många specialdesignade blåsrör från 491:-/st. Vi är glada att äntligen kunna erbjuda det fallosformade Lingamröret!

Låt Bhakti Blåsrör bli Årets Present! Men glöm inte att unna Dig själv det! Det är Du värd! Värna om Din kropp och Din själ!

"Må ni få lycka av detta underbara verktyg, för att uppnå en mer fullkomlig existens."

Inga kommentarer: