fredag 25 december 2009

Juldagstankar 2 -gör ett Barnslott och flytta Kungafamiljen till Skansen!

Om nu Knugen och Dronningen bryr sig så mycket om barna så varför inte göra så här:

Kungafamiljen lämnar över Slottet till en massa barnorganisationer: Rädda Barnen, BRIS och en himla många andra! Så kan de göra ett Barnslott av det! Det kan vara dagis, fritids, nattis, lekrum, spökrum och en himla massa kul! Kombinerad barnomsorg och gratis kunglig upplevelseindustri! Det kan även vara ett internationellt barncenter för konferenser m.m. där Sverige kommer att bli världsledande!

På detta Barnslott kan barna få leka prinsessor och prinsar i en genuin miljö! Kungafamiljen är ju faktiskt för liten för det bautaslottet! De kan flytta in på Soliden eller nåt, i anslutning till Skansen! Turisterna kan få gå omkring och titta på kungafamiljen när de stånkar korv i juletid! En guide kan berätta att förr i tiden styrdes Svea Rike av Kungar och Drottningar! Vi vill inte ha tillbaka det gamla odemokratiska Fattig-Sverige, men det är kul och nyttigt att det bevaras för att vi ska kunna se hur det fordom var! Fast nu på Skansen!

Bostadsansökan

3 kommentarer:

Morrica sa...

Strålande förslag!

Stefan Kress sa...

Ett kanon förslag verkligen!! Mata inte djuren :-) God jul på dig herr Lund!

Caligula sa...

Detta borde väl Bernadotterna gå med på? Dessa empatiska och engagerade filantroper som rest och sett så mycket elände och vet hur barn och ungdomar har det? Men barna ska väl inte tro att det ska flyga stekta sparvar in i munnen på dem?

GOD JUL, Morrica och Stefan! :-)